Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg valós az hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg valós az hogy egy tini csajszi 15...17 éves ki kezd egy 40es férfivel? Akitől aztán támogatást kér?

Figyelt kérdés

nov. 10. 11:45
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
78%
#26 "elég sok tinilánnyal beszélek és szerencsére voltam is párral" - XDDDD Igen, persze. Biztosan nem azért ekézed non-stop a tini srácokat, mert irigy vagy rájuk. Nyugodtan hitegetheted magadat ezekkel a válaszokkal, de a hasznossági mutatód és az irigykedésed elárul...
nov. 11. 20:19
 32/53 anonim ***** válasza:
52%

hát én 26 vagyok és pont a héten kezdett ki velem egy 16 éves..

azt mondja "ez a korkülönbség tökéletes, tudnék neki mit tanítani"

már póló nélküli fotókat is küldött :D

mondtam neki szolidan hogy nem kéne. Madarásztáborban voltunk ezért kezdtünk el beszélgetni facebookon.

nov. 11. 20:32
 33/53 anonim ***** válasza:
45%

nekem az tetszik a tinicsajokban hogy sokuk ful feszes, vékonyka. 17-18 évest már láttam olyat hogy uramisten... szoknyában a szexi lábaival flangált.. sport cipőben. és karcsú volt mint a nádszál.. sztem ez szexi.

de persze csak elnézegettem 28 évesen. azt ennyi. más világban élek mint ők sztem a kor különbség meg hogy tök más az egész életforma nagy gát.

a vonzalommal nem lenne gond. egyébként a társadalmunk is effelé kezd hajlani hogy fiatalon szülnek a nők ilyen 22 évesen pasijuk meg 32-35.

Én annó tiniként saját korombelivel akartam járni.. még osztálytárs is tetszett 2 is az 5 év alatt a gimiben.. de hát ők meg már ott 30 éves borostás kigyúrt férfiakról álmodtak.. ez van.

mire 25-28 lesz az ember rájö9n hogy ami jut az jut. ha szendvics van Ebédre ne ábrándozz sült kolbászról meg tepertőről.

ha egyszer a 20 éveseknek jövünk be nekünk meg nem tetszenek a duci korunkbeli 27-30 as nők akkor 2+2 az mindig 4 lesz :)

nov. 11. 20:40
 34/53 anonim ***** válasza:
65%

17 éves voltam, amikor az 51 éves vezetés oktatóm bepróbálkozott.

Gusztustalan vénembernek láttam. 🤮

Ha ennyi idős lánynak 40-es pasi kell, ott komoly baj van mindkét fél részéről.

Korral egyre kevésbé számít a korkülönbség.

nov. 14. 08:38
 35/53 anonim ***** válasza:
42%

igen fúj férfiak.. mi csak keressük a lóvét.. legyünk rendesek és csendben haljunk meg.

ó bárcsak 1500 ban éltem volna esküszöm

nov. 14. 08:50
 36/53 anonim ***** válasza:
69%
Miért van mindenki megsértődve a 40-s korosztályra ? Egyfolytában szidjátok őket , de az nem számít , hogy mekkora egy hulladek a a 13-20 éves korosztály .. online világban élnek , nincs kettő önálló gondolatuk , a segg kirakva ha kell ha nem , majd ha egy 35 évesnek kinéző 25 éves “férfi “ a megszokott sablonos szöveggel megszólít titeket akkor mélységesen fel vagytok háborodva .
nov. 14. 10:27
 37/53 anonim ***** válasza:
28%
Mi ezzel a gond? Én 40 voltam, mikor megismertem a feleségemet, ő volt akkor 18. Ez 13 éve volt, tíz éve a feleségem és minden király. Mi a gon ebben, tényleg nem értem.
nov. 14. 12:18
 38/53 anonim ***** válasza:
100%
Csak akinek "apa komplexusa" van.Normális gyereklány nem kezd ki egy hozzáképest 40-es "vén flószerrel"!
nov. 15. 07:32
 39/53 anonim ***** válasza:
27%
Sok sok irigy ember , akiknek sosem jutott feszes és csinos nő …
nov. 15. 07:49
 40/53 anonim ***** válasza:
74%
Persze hogy van, gyakoribb, mint hinnéd. Aztán meg érettségi után megy a lágy a rosszlányok oldalra mint arucikk
nov. 18. 14:10
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!