Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg valós az hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg valós az hogy egy tini csajszi 15...17 éves ki kezd egy 40es férfivel? Akitől aztán támogatást kér?

Figyelt kérdés

nov. 10. 11:45
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
0%

49. szerintem egy betűt nem fogtál fel abból amit írtunk :D

egy betűt, és szerintem te vergődsz itt azzal amiről fogalmad sincs, mert nem vagy sem jogász, sem anyuka, sem 17 éves kamasz lány.

ragadozók? :D mi ez az ALien?

tegnapelőtt 08:19
 52/53 anonim ***** válasza:
0%
sztem saját házunk táján tegyünk rendet ez mindig is így volt, komolyabb oktatás, felkészítés ebben a témában is a kiskorúaknak, véletlenül se tévedjenek kocsmákba. se a fiúk se a lányok. és ha ezáltal lehetőség se nyílik ilyen helyzetekre akkor WELL DONE
tegnapelőtt 08:23
 53/53 anonim válasza:
Ki kezd? Ki? Ki a fickó neve, aki kezd. Ki?
ma 12:49
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!