Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép lányok milyen baráti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép lányok milyen baráti társaságban szoktak általában lenni, milyen fiúkkal szoktak általában barátkozni?

Figyelt kérdés

Tehát a kérdésem abszolút nem arra a dologra irányul, hogy milyen pasikra buknak. Hanem egy vegyes fiú-lány baráti társaságba ahol vannak 14-2x korosztályban ilyen hosszú hajú, aranyos arcú lányok általában milyen fiúkkal jönnek ki jól?

Milyen külsejű, belsejű, stílusú és anyagi háttérrel rendelkező fiúkkal? Mert nekünk is van sok lány osztálytársunk, normál városban lakunk, nem vagyunk félénkek, tudunk néha humorizálni mégis csak fiúk vagyunk a társaságban. Van egy haverunk egy ilyen közös társaságba aki szívesen látna minket ott de van több sznob is aki ellenben nem szívesen pedig ha a fiúk többsége legalább támogatná ezt akkor már befogadhatnának. Ez azt jelenti, hogy a sok az olyan lány aki inkább az ilyen sznob emberekkel szívesebben lóg mint a normális, Nem vagy csak kicsit egoista fiúkkal? Nekünk is vannak mondhatni lány barátaink, de nem olyanok akikkel suli után vagy hétvégente kitudunk járni egy dumálgatni. És azért akarnánk barátilag közeledni hozzájuk kezdésnek, mert egy jó barátságból talán hamarabb lesz szerelem. Én még azt hittem szegény haverom nem tud lányokkal ismerkedni, főleg olyanokkal aki legalább nagyjából jól néz ki. Aki minden normális várostól tőlünk is min egy órára lakik egy 10-15K fős micro városba. Hát nekünk könnyebb dolgunk van de ezek szerint nem olyan sokkal egy nagyobb városban.

dec. 20. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
64%

Definiald mit jelent a snob meg a normalid a te nezopontodbol ,kerlek.

Eleg sokat elarul az is, hogy nincsenek lanyok a csapatotokban. Valoszinuleg nem a semmiert nem akarnek csatlakozni ,vagy idot eltolteni veletek. Valszeg megsem lehettek olyan erdekesek,vagy ertelmesek, mint gondolod.

A barati kozeledesbol szerelmet meg szerintem feletsd el. Jatszal nyilt lapokkal mit szeretnel, meg kommunikalj rendesen, mert egy baratsagot es a masok barati kapcsolatat is tonkreteheted ezzel.

dec. 21. 08:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze, megint ez a tudatlan szöveg, hogy akkor csak velünk lehet baj, nem azért mert még valóság alapja is lehet de nem egyből vádaskodni kellene. Mert biztos van más azokban a fiúkban amiért velük szívesebben lógnak mármint azokon kívül amit leírtál. És miért ne akarjak baráti közeledés által szerelmet csinálni? Játszak nyílt lapokkal mit szeretnék? Ha az utcán megyek oda meg az a baj
dec. 21. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Igy alakult, nekünk is fiúkból álló baráti társaságok voltak mindig is, de ez semmilyen módon nem hatott ki arra hogy hányadán állunk a csajozás terén. Nekem volt hogy 1 év alatt 20 csajszit dugtam meg, és már mindannyian komoly kapcsolatban voltunk 20as éveink elejére, amikből 80%ban házasság is lett.

Ez az "azért barátkozunk, hátha szerelem lesz belőle" megközelítés nagyon téves, és offos.

dec. 21. 12:35
 4/4 Noémi 1-es típusú diabéteszes válasza:

Én is a kedves arcú lányok “kategóriában” vagyok nekünk még nincsenek olyan “szerelmes dolgaink” De van egy pár fiú akinek tetszek! Kettő focista, britek, okosak sportosak kedvesek

A másik egy csinos, okos, kedves(olyan mint én) tökéletes “lánybarát” mindig tartja az ajtót mosolyog rám, amúgy egy kicsit nekem is tetszik, nagyon szimpi! Nagyon kedvelt is

febr. 7. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!