Ez tényleg így van: ha nincs önbizalmam, akkor "hiába" vagyok szép?! És hogy ez egy társaságban borzasztóan kevés?
Igazából a külsőmmel minden Ok, szép arcom is van, az alakom is nagyjából rendben, de nem vagyok nádszálkarcsú alakú.
Viszont belülről eléggé legyengült és tartás nélküli, összetört vagyok, ami azért így nem nyilvánvaloan tükröződik rólam, próbálom is amikor emberek között vagyok, "felpumpálni" magam, de azért bizonyosan látható rajtam, hogy nincs stabil magabiztosságom, fellépésem.
De miért elítélőek annyira érezhetően az ilyen emberekkel az emberek?! Ugy értem nem vagyok gonosz, pletykás, furkalodo, stb.. ""csak nem tengek tul önbizalomban. Ez miért bökheti annyira a csőrüket?
Nőkre és férfiakra is értem h ilyenek velem.
Egyébként L/23 vagyok.
Férfiak nem ilyenek. Az lehet, hogy kevésbé vagy így érdekes - de nem fognak elítélni ezért.
A nők meg utálnak minden más nőt, mert konkurrencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!