Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg szép vagyok, vagy...

Tényleg szép vagyok, vagy csak a barátnőm szerint?

Figyelt kérdés

Ma a suliban lelkigyakorlat volt, és kaptunk egy lapot, amin be kellett jelölni a jó tulajdonságainkat. Én 133-ból 68-at jelöltem. A barátnőm megkérdezte, miért nem jelöltem a csinosat (tök komolyan kérdezte, pedig ő a hülyülős típus). A csinosat bejelöltem, mert az igaz (szerintem). Utána megkérdezte, a szépet miért nem jelöltem, én meg mondtam neki, hogy nem érzem magam annak. Erre ő motyogott valami ilyesmit: "pedig de"...

Most ezt miért mondta?

#barátnő #szép #YouTube #szépség #szakítás #önbizalom #Leiner Laura #eznemtomhogyjött #későbbíromakulcsszavakatmintakérdést
2016. márc. 3. 20:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Mutass képet, anélkül honnan tudnánk?
2016. márc. 3. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak viccelt.
2016. márc. 3. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Most komoly? Találjam ki?? Képet küldj!
2016. márc. 3. 20:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Küldj képet és megmondjuk :)
2016. márc. 3. 20:34
 5/9 anonim válasza:
Szerintem csúnya vagy.
2016. márc. 3. 20:36
 6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: Én is így gondolom, örülök, hogy egyetértünk! :D (Azért ennyire nem vagyok önbizalomhiányos)
2016. márc. 3. 21:06
 7/9 anonim válasza:
Erre akkor tudnánk válaszolni, ha mutatnál magadról egy képet.
2016. márc. 4. 11:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Leiner Laura szép.
2016. márc. 4. 17:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is, bár egy kicsit alter, de szép. :)
2016. márc. 4. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!