Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok a fiú barátaikkal lógnak akkor figyelnek arra hogy ne öltözzenek lengén?
Figyelt kérdés
Lehet ti nem tudjátok, de amikor nem veszitek észre a fiú barátaitok megnézik a melleiteket, és hátsótokat. a pasik ezért sem szeretik ha a barátnőjük más srácokkal vannakjún. 1. 13:01
21/30 anonim válasza:
Az én csajom ugyan biztos nem, mivel lány vagyok. De ilyen pasi biztosan nem kéne, aki ennyire betegesen féltékeny.
22/30 A kérdező kommentje:
Na látod mégis igazam van ebben.
És szerintem nekem sem kéne olyan lány, aki fiúkkal lóg.
jún. 2. 13:04
23/30 anonim válasza:
Aztán ha megtudod, hogy egy barátnője leszbi, akkor tőle is eltiltod, nehogy már rá merjen nézni? Te tudod.
24/30 A kérdező kommentje:
Nem, tőle nem. A férfi és nő ösztönei másak.
Egy lánynak meg nem kell leszbinek lennie, hogy össze feküdjenek...
jún. 2. 13:31
25/30 anonim válasza:
Igazad van, elég, ha biszex. Heteró lány nem fekszik össze más lánnyal. Na mindegy, én nem vitatkozom, te keresel olyan lányt, akinek nincs fiú barátja, az én páromat meg nem zavarja, és akkor így win-win.
26/30 A kérdező kommentje:
Mindenki megtalálja egyszer a saját win-winjét.. :)
jún. 2. 13:36
27/30 anonim válasza:
#20 Akinek van önbizalma, annak ez nem probléma.
28/30 A kérdező kommentje:
Nekem van önbizalmam. Ahhoz is, hogy ki merjem mutatni az ősi férfi ösztönemet, hogy nekem ez irritáló látvány és tudat! De tudom hogy nem csalna meg szóval nem erről van szó.
Birtokvágyó vagyok? Talán
jún. 2. 15:32
29/30 anonim válasza:
Az nem osi ferfi oszton, hogy megnezel minden not.
30/30 A kérdező kommentje:
Nem is erről beszéltem, ha a 28-as kommentemre gondolsz
Csak kicsit félre érthető voltam bocsi. Az az "irritáló látvány és tudat", hogy más fiúval van.
jún. 2. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!