Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a lányok a fiú barátaikkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányok a fiú barátaikkal lógnak akkor figyelnek arra hogy ne öltözzenek lengén?

Figyelt kérdés
Lehet ti nem tudjátok, de amikor nem veszitek észre a fiú barátaitok megnézik a melleiteket, és hátsótokat. a pasik ezért sem szeretik ha a barátnőjük más srácokkal vannak
jún. 1. 13:01
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%
Az ember a barátai előtt mer önmaga lenni, ezért azt tippelem, hogy úgy öltöznek, ahogy maguknak tetszenek.
jún. 1. 13:37
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek nem a béka s*gge alatt van az önbizalma, akkor nem foglalkozik ilyenekkel.
jún. 1. 13:41
 3/30 anonim ***** válasza:
97%
"a pasik ezért sem szeretik ha a barátnőjük más srácokkal vannak" - Az én nevemben ne mondj ilyeneket! Nem vagyok se 5 éves, se annyira önbizalomhiányos, se időmilliomos, hogy folyton ilyeneket aggódjak.
jún. 1. 13:42
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtöbb csaj tudja ezt, amit leírtál, csak nem foglalkoznak vele, hiszen azok a srácok okkal csak a barátai.
jún. 1. 15:47
 5/30 A kérdező kommentje:
azért elég baj h tudnak róla, még is nem érdekli őket
jún. 1. 15:55
 6/30 anonim ***** válasza:
94%
#5 Miért baj?
jún. 1. 15:58
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátok előtt úgy öltözz, ahogy kényelmes, nem kell ezt figyelni.
jún. 1. 16:37
 8/30 anonim ***** válasza:
96%

A fiú barátok meg a lány barátok közt semmi különbség sincs, ezért barátok! Barátok közt meg úgy öltözöm, ahogy nekem tetszik, ahogy mindig is szoktam.

Olyan párom meg nem lenne, akinek ez probléma

jún. 1. 16:53
 9/30 A kérdező kommentje:

8:

Ez a baj.... Hogy azt hiszitek nincs különbség... 🤦‍♀️ Van különbség. Egy fiú barát megnézi mindig a lány barát hátsóját és melleit, csak te nem tudod, mert éppen akkor elfordultál vagy valami másra figyeltél.

Na meg egy fiú egyből bele menne a szexbe a lány baráttal, ha felkinálnád magad.

jún. 1. 17:12
 10/30 anonim ***** válasza:
95%
#9 Ez általánosítás...
jún. 1. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!