Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok a fiú barátaikkal lógnak akkor figyelnek arra hogy ne öltözzenek lengén?
Figyelt kérdés
Lehet ti nem tudjátok, de amikor nem veszitek észre a fiú barátaitok megnézik a melleiteket, és hátsótokat. a pasik ezért sem szeretik ha a barátnőjük más srácokkal vannakjún. 1. 13:01
11/30 A kérdező kommentje:
Aha.. nem az
jún. 1. 18:16
12/30 anonim válasza:
#11 Xddd Oké, akkor jobban ismersz engem, mint én saját magamat...
13/30 A kérdező kommentje:
Én elhiszem ha magadat ismered, de abba ne legyél olyan biztos hogy nem néznek meg téged. Biztosan kivántak már meg úgy is téged.
jún. 1. 20:30
14/30 anonim válasza:
9-es: vannak olyan fiúk/férfiak is, akik nem ragadtak meg egy gorilla szintjén!
15/30 anonim válasza:
#13 Srác vagyok és nem akarom megdugni a lány barátomat...
16/30 anonim válasza:
De miért lenne baj, ha valaki megnézi a barátját?
17/30 anonim válasza:
Nézni szabad, nincs semmi rossz ebben. Azért barát, mert nem fog kikezdeni veled meg rád startolni, vagy épp kanos idiótaként viselkedni csak mert épp lengébe van a másik.
18/30 A kérdező kommentje:
Jah, rohadt jó érzés a pasinak hogy a csaját nézegetik nyugodtan a "haverok"..
jún. 2. 12:34
19/30 anonim válasza:
Miért, szerinted az utcán senki nem nézi a csajodat, ha lengébben van felöltözve?
20/30 A kérdező kommentje:
De azt nem lehet ahhoz hasonlítani, mint amikor át megy a csajod a fiú haverjaihoz, és a fiúk meg lazán tudják lesni a csajodat egy pohár Cóla mellett.
Akkor is mikor pl behajol a haverodnak önteni egy kispohár cólácskát. 😉
jún. 2. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!