Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan srácok, akik sokat lógnak a lány barátaikkal?
Három lánybarátom van, eggyel még a gimiből tartom a kapcsolatot, a másik kettőt pedig a gimi után, egy szakképző suliban ismertem meg.
Az egyikükkel bejárósok voltunk és mindig ugyanazzal a vonattal mentünk haza suli után, csak én hamarabb szálltam le, mint ő. Ezen utak alatt kezdtünk el egymással beszélgetni, megismerkedni, aztán már a suliban is egymás mellé ültünk. A másik lány pedig szintén az előző lánnyal barátkozott, így alakult ki a mi hármasunk.
Mivel úgy gondoltam, hogy elég jól megtaláltuk a közös hangot, így egyre több programra hívtam el suli után őket, plusz még egy másik srácot is az osztályból, akivel szintén jóban lettünk.
Először csak sétálni, meg beülni valahova kávézni/borozni, aztán már szilveszterkor is együtt buliztunk, koncertekre jártunk, kirándulni, stb.
Ma már bátran állíthatom, hogy ők az egyik legjobb barátaim.
Egy szó, mint száz: ösztönösen találtuk meg egymással a közös hangot egy-egy jó pillanatban, de az, hogy ez a kezdeti szimpátia ilyen szoros barátsággá alakulhatott négyünk között, az nem magától alakult. Tervezgetni, dolgozni kellett érte. Nem szabad siettetni, vagy erőltetni a dolgot, hagyni kell, hogy mindenki a maga tempójában szerethesse meg a másikat.
22/F
Hali:)
Igen én viszonylag sokat:) Igazából ismerősök minden okés, és aztán feltűnt hogy valami baja van akkor oda mentem hozzá és beszélgettünk, megnyugtattam és igen csak jóba lettünk (jól tudok lelkizni fiú létemre:D és sok emberrel barátkoztam össze emiatt) vagy lehet hogy csak épp a szomszéd osztályból valaki akivel valamiért neten kezdtem dumálni ilyenek:) sok oka van:) de pl. barátnő barátnőivel is jó kapcsolatom van, velük miatta kerültem jó viszonyba:) és mivel igen csak rugalmas és megértő tudok lenni, simán elvagyok lányok között is:) nagyjából ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!