Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyan srácok, akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan srácok, akik sokat lógnak a lány barátaikkal?

Figyelt kérdés
Hogyan alakult ki ez nálatok? Mitől alakult úgy a barátságotok, hogy sokat lógtok együtt?
2016. márc. 7. 19:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Van egy haverom, aki ilyen. Neki sajnos nincs túl sok fiú barátja.
2016. márc. 7. 19:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és szerintem menj oda a csajokhoz. És kezdj el beszélgetni xd szerintem nem másabb mint a fiúknál :D
2016. márc. 7. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Három lánybarátom van, eggyel még a gimiből tartom a kapcsolatot, a másik kettőt pedig a gimi után, egy szakképző suliban ismertem meg.

Az egyikükkel bejárósok voltunk és mindig ugyanazzal a vonattal mentünk haza suli után, csak én hamarabb szálltam le, mint ő. Ezen utak alatt kezdtünk el egymással beszélgetni, megismerkedni, aztán már a suliban is egymás mellé ültünk. A másik lány pedig szintén az előző lánnyal barátkozott, így alakult ki a mi hármasunk.

Mivel úgy gondoltam, hogy elég jól megtaláltuk a közös hangot, így egyre több programra hívtam el suli után őket, plusz még egy másik srácot is az osztályból, akivel szintén jóban lettünk.

Először csak sétálni, meg beülni valahova kávézni/borozni, aztán már szilveszterkor is együtt buliztunk, koncertekre jártunk, kirándulni, stb.

Ma már bátran állíthatom, hogy ők az egyik legjobb barátaim.

Egy szó, mint száz: ösztönösen találtuk meg egymással a közös hangot egy-egy jó pillanatban, de az, hogy ez a kezdeti szimpátia ilyen szoros barátsággá alakulhatott négyünk között, az nem magától alakult. Tervezgetni, dolgozni kellett érte. Nem szabad siettetni, vagy erőltetni a dolgot, hagyni kell, hogy mindenki a maga tempójában szerethesse meg a másikat.

22/F

2016. márc. 7. 21:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Hali:)

Igen én viszonylag sokat:) Igazából ismerősök minden okés, és aztán feltűnt hogy valami baja van akkor oda mentem hozzá és beszélgettünk, megnyugtattam és igen csak jóba lettünk (jól tudok lelkizni fiú létemre:D és sok emberrel barátkoztam össze emiatt) vagy lehet hogy csak épp a szomszéd osztályból valaki akivel valamiért neten kezdtem dumálni ilyenek:) sok oka van:) de pl. barátnő barátnőivel is jó kapcsolatom van, velük miatta kerültem jó viszonyba:) és mivel igen csak rugalmas és megértő tudok lenni, simán elvagyok lányok között is:) nagyjából ennyi:)

2016. márc. 7. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!