Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az jelent valamit ha egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jelent valamit ha egy lány ezt csinálja a kondiban?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit egy hete még nem ismertem, akkor jött oda hozzám hogy segítenék e felszerelni súlyokat meg kérdezte hogy melyik gépet hogy kell használni (amúgy tuti tudta hogyan kell mert egyszer mutattam meg neki utána meg tökéletesen használta, mindig odajön hozzám beszélgetni. Amúgy nagyon bírom, nagyon szimpatikus csajszi es eszméletlenül szép is, Szerintetek szabad a pálya? Többet akar tőlem? Elhívhatom valahová?
2016. márc. 6. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Beszélgess vele persze.

Azt próbáld kideríteni van e valakije

2016. márc. 6. 20:37
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem már arra vár, hogy elhívd
2016. márc. 6. 20:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Sokat szoktunk beszélgetni, tudom hogy nincs barátja, mert pénteken megkérdezte hogy van-e barátnőm én meg visszakérdeztem és mondta hogy neki sincs most barátja
2016. márc. 6. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Akkor vegyük úgy hogy te is szimpatikus vagy neki
2016. márc. 6. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Hivd el! Tokeletes alkalom... hulye lennel kihagyni.😂
2016. márc. 6. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Szóval kondizni tényleg ennyire buta emberek járnak :'D
2016. márc. 6. 21:49
 7/8 Sahara :) ***** válasza:
Szerintem te is szimpatikus vagy neki.Ha gondolod,akkor egyszer edzés után dobd fel,hogy mi lenne,ha elmennétek sétálni,vagy meginni vmit :)
2016. márc. 6. 22:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagyon átlátszó duma volt tőle....

De hogy már kondizni is ezért kell járni, ez már nekem sok...

2016. márc. 6. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!