A DK-s hazaárulók miért örvendeznek annyira, hogy a libsi/szoci/zöld EP-s barátaikkal leszavazták a helyreállítási alapot?
Figyelt kérdés
Azt hiszik, ezzel gyengíthetik a kormányt, és hatalomra kerülhetnek?2022. nov. 25. 01:01
2/24 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy a dk-s hazaárulók milyenek, én csak egy hazaáruló bandát ismerek, az pedig a Fidesz. És ha ezzel gyengítik a hatalmukat, akkor nagyon helyesen tették.
3/24 anonim válasza:
A pénzek meg fognak érkezeni, csak kis csúszással, de sokkal jobb ez annak a megmutatására, kik azok, akik saját önös hatalmi érdekeiket Magyarország érdekei elé helyezik. Ilyen pártokra én soha nem fogok szavazni.
4/24 anonim válasza:
"de sokkal jobb ez annak a megmutatására, kik azok, akik saját önös hatalmi érdekeiket Magyarország érdekei elé helyezik. "
Igen, már lassan 13 hosszú-hosszú éve...
6/24 anonim válasza:
Plusz a jobboldali európai néppárttal..a jobb és baloldal összefogott hogy a magyar szélsőjobbos kormányt megállítsa.
7/24 anonim válasza:
Onnantól, hogy már előre lehazaárulózol, nincs miről beszélnünk. Most viszontmondhatnám, hogy a nézeteiddel te vagy az, de nem fogom kimondani.
Amennyiben azt szeretnéd, hogy ez a pénz oda menjen, ahova valójában jár, tehát az emberekhez, kórházakhoz, iskolákhoz, önkormányzatokhoz, akkor nyugodt szívvel támogathatod te is, hogy ne Orbán meg bandája zsebébe vándoroljon, nyilván te sem akarod ezt.
8/24 anonim válasza:
Mindenki örül, ha putyinszopó náci tolvajok nem kapnak egy fillért sem.
9/24 anonim válasza:
A Fidesz most megmutathatja mit tud valójában öneröböl felmutatni. Más pénzével könnyü volt villogni. Remélem mihamarabb belebuknak a férgek.
10/24 anonim válasza:
Nem lehet hazaáruló, akinek nincs hazája.
Akinek az, hogy Magyar, nem jelent semmit.
ez nekik egy technikai szavazás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!