Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak mindig a közelem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak mindig a közelemben lenni a fiúk?

Figyelt kérdés
Mindig a közelemben vannak a srácok akárhol vagyok, és sokszor már nem értem hogy miért? Iskolába is így van hogy mindig körülöttem vannak, de a többi lány körül nem. Mindig ezt csinálják akár utcán is, mindegy hogy hol az a lényeg hogy egy társaság legyen. És azért csodálkozok rá erre mert mindig figyelem a többi lányt egy adott eseményen és velük nem csinálják ezt mint velem és már nem értem hogy én miért vagyok kivételes mit látnak bennem. Igazából ez a kérdés lényege hogy miben vagyok kivételes? Mert nyilván bejövök nekik ha mindig a közelemben akarnak lenni de a többi lánnyal nem csinálják ezt aki körülöttem van lány. Biztos van rengeteg lány akivel ugyanezt csinálják, sok szép lány van, de a környezetemben lévőkkel nem csinálják ezt. És nem is az hogy egy fiú vagy kettő hanem egy egész csapat keveredik körém.

máj. 21. 21:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
55%
Rendben, köszönöm. (:
máj. 23. 15:01
 52/66 anonim ***** válasza:
Nekem is küldj priviben képet magadról.
máj. 23. 15:28
 53/66 A kérdező kommentje:
#52 írj emailt
máj. 23. 17:10
 54/66 A kérdező kommentje:
#51 irjatok emailt amire küldöm
máj. 23. 17:11
 55/66 A kérdező kommentje:
Küldök képet de írjátok email címet
máj. 23. 17:21
 56/66 anonim ***** válasza:
40%
#55 Más is meg tudja itt oldani, neked is menni fog.
máj. 23. 19:37
 57/66 A kérdező kommentje:
#56 nem érdekel én csak emailben küldök. Csak úgy nem.
máj. 23. 19:41
 58/66 A kérdező kommentje:
De legalább ha küldöm nektek akkor nézzétek már meg
máj. 23. 20:58
 59/66 anonim ***** válasza:
0%
#57 Email címeket gyűjtesz, vagy mi?😂😂
máj. 23. 22:39
 60/66 A kérdező kommentje:
#59 nem! Csak nem fogom ki tenni magam ilyen hülye kép küldős oldalakra
máj. 23. 22:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!