Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak mindig a közelem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak mindig a közelemben lenni a fiúk?

Figyelt kérdés
Mindig a közelemben vannak a srácok akárhol vagyok, és sokszor már nem értem hogy miért? Iskolába is így van hogy mindig körülöttem vannak, de a többi lány körül nem. Mindig ezt csinálják akár utcán is, mindegy hogy hol az a lényeg hogy egy társaság legyen. És azért csodálkozok rá erre mert mindig figyelem a többi lányt egy adott eseményen és velük nem csinálják ezt mint velem és már nem értem hogy én miért vagyok kivételes mit látnak bennem. Igazából ez a kérdés lényege hogy miben vagyok kivételes? Mert nyilván bejövök nekik ha mindig a közelemben akarnak lenni de a többi lánnyal nem csinálják ezt aki körülöttem van lány. Biztos van rengeteg lány akivel ugyanezt csinálják, sok szép lány van, de a környezetemben lévőkkel nem csinálják ezt. És nem is az hogy egy fiú vagy kettő hanem egy egész csapat keveredik körém.

máj. 21. 21:21
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:

#30 mindig menőznek! Teszik a magymenőt

Ezáltal van egy olyan érzésem hogy le uralnak mert tobben vannak. Vagy igazabol ez ilyen tudat alatti valami amit te is mondtál,nem tudom miből fakadhat

máj. 22. 15:54
 32/66 A kérdező kommentje:
#30 nem félek hogy alám nyúlnak csak kicsit zavarba jövök hogy most komolyan ennyire jol nézek ki,pedig direkt nem öltözök úgy,nagyon kicsi smink van rajtam de mégis. És amúgy már elegem van hogy mindenhol zaklatnak ,ezáltal próbálok beolvandi a tömegbe,de nem megy. Akkor is csinálják!!
máj. 22. 16:00
 33/66 A kérdező kommentje:
De egyébként örülök neki hogy nem ennek a szöges ellentéte van ,mert az mégrosszabb. Úgyhogy tényleg el fogadom.
máj. 22. 16:01
 34/66 anonim ***** válasza:
75%
31: Két féle félelem típus létezik. A bénító félelem, és a motiváló típusú félelem, amikor jobbá válsz. Gondolom rád az előbbi igaz, és ledermedsz. A fiúk harsánysággal próbálják felhívni magukra a figyelmed. Legalább is ez a kézenfekvő eszközük fiatalabb korban. Próbálják elhitetni veled, hogy ők pontosan tudják hogy mit csinálnak, és nagyobbnak láttatni magunk mint amik valójában. A legtöbb ilyen menőhő fiú pont ugyan ezt a félelmet éli meg amit te is, csak ők cselekvéssel próbálják oldani a félelmet, míg te mozdulatlansággal. “Ha nem mozdulok, nem sérülök.” Szóval valami ilyesmi. Amíg rá nem jössz, hogy egy mozdulatlan célpontot könnyebb eltalálni. A félelmed megoldásának kulcsa a konfortzónádon kívül keresendő. Szintén hasonló ösztön a falkába/törzsbe verődés. Biztos te is megfigyelted már, hogy ugyan az a személy másként viselkedik veled, ha egyedül, vagy a többiekkel van. Szerintem ügyes vagy h egyedül is mersz lenni. (:
máj. 22. 16:07
 35/66 A kérdező kommentje:

#34 hát pontosan

Szerintem idővel megszokom. De az is zavar hogy érzem hogy folyamatosan figyelnek sokan. Egyszerűen falra mászok tőle. De érdekes valamikor meg nem zavar valamikor meg nagyon. Nem tudom mitől függ

máj. 22. 16:10
 36/66 anonim ***** válasza:
27%
Az utána írtakat is olvasva eszembe jutott egy kiváló gyakorlat. A probléma pont az átlagosba beolvadás okozza. Ha “lealacsonyítod magad” könnyebben eléthető polcra helyezve, elérhetőnek tűnsz. Szóval nagyobb százalék próbál meg nyúlni érted. Próbáld ki az ellenkezőjét. Ha harsányabb leszel, erősebben sminkelt, élénk piros rúzzsal kiemeled az ajkadat. Smink mint ha belevetnéd magad az éjszakába. Pedig csak egy hétköznapi tanórára mész… Talán ha látják rajtad hogy belevalóbb, bevállalósabb csaj énedet húzod elő… Az talán sokakat megfoszt az önbizalmától, de minimum megtöri, pontosabban fogalmazva akinek ehhez már nincs elég, az nem fog próbálkozni. Nagyobb lesz a lemorzsolódás a részükről. De egyben az is igaz, hogy más célközönséget vonzanál be. Nem tudom kiket szeretsz.
máj. 22. 16:18
 37/66 A kérdező kommentje:
#36 egyébként jóképű srácok szokták csinálni. Hétköznapokra gondoltam itt amikor be olvadok a tömegbe. De ha esetleg hétvégén megyek valahova akkor egyáltalán nem próbálok bele olvadni a tömegbe. De amugy ha hétköznapról van szó,akkor is mindig az ilyen osztály menő fiújainak tetszek.
máj. 22. 16:23
 38/66 anonim ***** válasza:
17%
Függhet a hangulatodtól, a mestruációs ciklusodtól, hormonoktól, az időjárástól, tanulmányi eredményeidtől, az adott partnertől, a Hold ciklusától, (ár-apály jelenség) szóval könnyebb lenne felsorolni, hogy mitől nem. 😅 Ha csinos nő vagy a férfiak mindig figyelni fognak. Mint potenciális partner jelölt. Nem tehetsz róla, de számon vagy tartva. Ha már érdeklődsz a másik nem felé akkor nőként neked szerencsésebb helyzetben vagy. Sokkal több érzékelővel, gyorsabban szűrsz. Kevesebb energiát fecsérelsz el. Csak hát a nagy számok törvénye, itt is működik… Túl sokan próbálkoznak. Ami szintén terheli a rendszert. Sokan esélytelenül. Az esélytelenségüket nem felismerve, a reménytelenek nyugalmával. A magyarázat a jóképűek próbálkozására az, hogy ők elhiszik magukról hogy van esélyük nálad, ezért próbálkoznak. Csak hát a szépség közel sem garancia a sikerre.
máj. 22. 16:29
 39/66 anonim ***** válasza:
29%
Jól nézel ki, tetszel nekik.
máj. 22. 17:09
 40/66 anonim ***** válasza:
67%
Talán a kisugárzásod miatt. Az vonzóbb tud lenni a külsőnél.
máj. 22. 17:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!