Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akarnak mindig a közelem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak mindig a közelemben lenni a fiúk?

Figyelt kérdés
Mindig a közelemben vannak a srácok akárhol vagyok, és sokszor már nem értem hogy miért? Iskolába is így van hogy mindig körülöttem vannak, de a többi lány körül nem. Mindig ezt csinálják akár utcán is, mindegy hogy hol az a lényeg hogy egy társaság legyen. És azért csodálkozok rá erre mert mindig figyelem a többi lányt egy adott eseményen és velük nem csinálják ezt mint velem és már nem értem hogy én miért vagyok kivételes mit látnak bennem. Igazából ez a kérdés lényege hogy miben vagyok kivételes? Mert nyilván bejövök nekik ha mindig a közelemben akarnak lenni de a többi lánnyal nem csinálják ezt aki körülöttem van lány. Biztos van rengeteg lány akivel ugyanezt csinálják, sok szép lány van, de a környezetemben lévőkkel nem csinálják ezt. És nem is az hogy egy fiú vagy kettő hanem egy egész csapat keveredik körém.

2024. máj. 21. 21:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
22%
Mert biztonságot nyújtasz nekik és mert vicces vagy.
2024. máj. 22. 10:12
 12/66 anonim ***** válasza:
83%
"Mert biztonságot nyújtasz nekik és mert vicces vagy." Persze, még véletlenül sem azért mert az első adódó alkalommal rommá kefélnék.
2024. máj. 22. 10:19
 13/66 anonim ***** válasza:
85%
12es. Csak irónia...
2024. máj. 22. 10:36
 14/66 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom az eszedbe se jutott, hogy esetleg tetszel nekik...
2024. máj. 22. 10:50
 15/66 anonim ***** válasza:
60%
Áhh, hát ahhoz atomfizikusnak kéne lenni. Ha farkukat mutogatnák a csaj előtt még arra is rákérdezne, hogy miért csinálják. Nem tudom, hogy valaki ennyire álszent és élvezi a figyelmet legbelül vagy tényleg ennyire ostoba.
2024. máj. 22. 11:10
 16/66 A kérdező kommentje:
De mivel tűnök ki ?? És szinte már zaklatnak
2024. máj. 22. 13:47
 17/66 anonim ***** válasza:
37%
Mesélj magadról, hogy megoldjuk a "problémát".
2024. máj. 22. 13:52
 18/66 A kérdező kommentje:
#17 mit meséljek?
2024. máj. 22. 14:08
 19/66 anonim ***** válasza:
68%
XDD talán azzal mert jó csöcsöd és segged van. De ha ennyire nem tetszik akkor szólsz, hogy takarodjanak tőled, de mivel nem tetted, márpedig élvezed, értelmetlen az egész kérdésed.
2024. máj. 22. 14:09
 20/66 anonim ***** válasza:
82%
#16 Semmivel nem tűnsz ki, egyszerűen csak szép vagy.
2024. máj. 22. 14:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!