Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig zavarban van és folyton elvörösödik amikor ott van a közelembe a fiú mégis azt állítja hogy nem jövök be neki. Ez miért van? Vagy mi oka lehet annak hogy folyamatosan zavarba van meg elvörösödik?
Figyelt kérdés
2022. jún. 9. 08:52
1/9 anonim válasza:
Allergizálja a parfümöd :)
16 alatt ez lehet természetes.
2/9 anonim válasza:
Ideges mert Orbán tönkreveri az országot.
4/9 anonim válasza:
Ha ennyire zavarban van, szerinted bevallaná, hogy tetszel neki?:D Nem hiszem.
5/9 anonim válasza:
Amúgy próbáld megfigyelni, hogy más lányokkal milyen és ha náluk is elvörösödik, akkor csak ilyen típus.
6/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ő egyáltalán nem az a félős/szégyenlős típus ezért is csodálkozom rajta
2022. jún. 9. 09:52
7/9 anonim válasza:
Csak úgy nekiálltál, hogy bejössz-e neki? Nem csoda, hogy zavarba jött. Neked amúgy tetszik a srác?
8/9 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy azt állítja, hogy nem jössz be neki?
Konkrétan megkérdezted??? Lehet, hogy tényleg nem jössz be neki, és attól jön zavarba, hogy jajjj már megint itt ez a csaj, aki múltkor letámadott azzal, hogy biztos bejön nekem :D
Ha más kérdezte meg, nem te, akkor meg az is lehet, hogy tényleg tetszel neki, csak nem akarta másnak elmondani.
9/9 A kérdező kommentje:
Munkatársak vagyunk és nem nem támadtam le hanem beszélgettünk és nem mondta ki hogy nem jövök be neki csak nekem van egy olyan érzésem de teljesen másképp viselkedik mint ahogyan gondoltam
2022. jún. 9. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!