Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak mindig a közelemben lenni a fiúk?
Figyelt kérdés
Mindig a közelemben vannak a srácok akárhol vagyok, és sokszor már nem értem hogy miért? Iskolába is így van hogy mindig körülöttem vannak, de a többi lány körül nem. Mindig ezt csinálják akár utcán is, mindegy hogy hol az a lényeg hogy egy társaság legyen. És azért csodálkozok rá erre mert mindig figyelem a többi lányt egy adott eseményen és velük nem csinálják ezt mint velem és már nem értem hogy én miért vagyok kivételes mit látnak bennem. Igazából ez a kérdés lényege hogy miben vagyok kivételes? Mert nyilván bejövök nekik ha mindig a közelemben akarnak lenni de a többi lánnyal nem csinálják ezt aki körülöttem van lány. Biztos van rengeteg lány akivel ugyanezt csinálják, sok szép lány van, de a környezetemben lévőkkel nem csinálják ezt. És nem is az hogy egy fiú vagy kettő hanem egy egész csapat keveredik körém.máj. 21. 21:21
21/66 A kérdező kommentje:
#20 uhum értem. Csak nem tudom magamról el hinni ezert csodálkozok ra
máj. 22. 14:22
22/66 anonim válasza:
Lol, hogy valaki ezek után ne legyen tisztában ilyenekkel és kételkedjen magában megér egy misét.
24/66 A kérdező kommentje:
#22 csak sokszor arra gondolok hogy lehet azert csesztetnek mert csunya vagyok
máj. 22. 14:48
26/66 anonim válasza:
Édes Istenem! Csúnya vagy mi... most akkor egy átlagos pali mit mondjon aki még visszajelzéseket sem kap X éve senkitől? Egyfolytábn kapjátok a jelzéseket még egy átlagos csaj is és képesek vagytok azon rágódni, hogy csúnyák vagytok. Hát én beszarok.
27/66 anonim válasza:
26: Egy szép lány is lehet önbizalom hiányos. És ezen az sem segít ha állandóan kapja a dícséreteket. Ha nem hiszi el, esetleg azt sejti mögötte hogy mindenki csak megfektetni akarja, a dícsérő szó önbizalom romboló is lehet. Sok gyönyörű lány pl ezért szingli, vagy válik kihasználtá. 31/F
28/66 A kérdező kommentje:
#26 ott a szó! Pontosan én is ezt gondolom amit le írtál!
máj. 22. 15:38
29/66 A kérdező kommentje:
Tudom,nem tűnik akkora számnak,de azért néha meg tud rémiszteni ha egy hatalmas fiú társaság környékez meg. Általában ha nem vagyok egyedül akkor egyáltalán nem zavar viszont ha egyedül vagyok akkor nagyon kiszolgáltatott helyzetbe érzem magam. Nyilvan egyáltalán nem rossz hogy közelednek,örülök is neki mert jól kinéző srácok szokták ezt csinálni csak az riaszt el hogy többen vannak.
máj. 22. 15:42
30/66 anonim válasza:
29: Nem lehet hogy valami tudat alatti dolog? Pl hogy attól félsz, hogy többen vannak, és pl hogy lefognak. Amíg az egyik lefog, a másik alád nyúl. Ilyen fajta típusú a félelmed? Vagy ezek a srácok akiktől te megijedsz kedvesek, tisztelettudók? Vagy inkább ilyen nem racionális típusú félelemmel rendelkezel? #27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!