Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak mindig a közelemben lenni a fiúk?
Figyelt kérdés
Mindig a közelemben vannak a srácok akárhol vagyok, és sokszor már nem értem hogy miért? Iskolába is így van hogy mindig körülöttem vannak, de a többi lány körül nem. Mindig ezt csinálják akár utcán is, mindegy hogy hol az a lényeg hogy egy társaság legyen. És azért csodálkozok rá erre mert mindig figyelem a többi lányt egy adott eseményen és velük nem csinálják ezt mint velem és már nem értem hogy én miért vagyok kivételes mit látnak bennem. Igazából ez a kérdés lényege hogy miben vagyok kivételes? Mert nyilván bejövök nekik ha mindig a közelemben akarnak lenni de a többi lánnyal nem csinálják ezt aki körülöttem van lány. Biztos van rengeteg lány akivel ugyanezt csinálják, sok szép lány van, de a környezetemben lévőkkel nem csinálják ezt. És nem is az hogy egy fiú vagy kettő hanem egy egész csapat keveredik körém.máj. 21. 21:21
41/66 A kérdező kommentje:
#39 jó azt értem de ilyen Soknak?
máj. 22. 18:01
42/66 A kérdező kommentje:
#40 lehet. Sokat mosolygok.
máj. 22. 18:21
43/66 A kérdező kommentje:
#39-es miért van le pontozva??
máj. 22. 19:52
44/66 A kérdező kommentje:
#12 hát azt nem tudhatom hogy mit csinálnának velem
máj. 22. 19:53
45/66 anonim válasza:
Nem csináltál valami olyat valami fiúval amit mások is szeretnének átélni mert megtudták?
46/66 A kérdező kommentje:
#45 dehogy! Szűz vagyok még
máj. 22. 22:03
47/66 anonim válasza:
Megvan! Azt írod, hogy sokat mosolyogsz (gondolom, nemcsak a fiúkra). Ez már maga a siker a fiúknál (és az embereknél) egy szép, enyhe és nem kihívó mosoly, korrekt viselekdés (a kisminkelt plázacicák csak egy célra... kellenek nekik). Maradj ilyennek és fogadd el, ha egy fiú közeledik feléd (aki nem biztos, hogy tartósan a párod lesz), mert ekkor a többiek látják, hogy foglalt vagy.
48/66 A kérdező kommentje:
#47 hát igen biztos jó pont ha sokat mosolygok viszont szerintem ha egy lány attól hogy mosolyog de nem olyan szép attól nem fognak menni rá a fiúk
máj. 23. 14:36
49/66 anonim válasza:
Nem mutatnál népet magadról? Már 5 oldalnyi válasz született a kérdésed alatt, mindjárt itt van a hatodik. Sokkal könnyebb lenne megérteni a jelenséget, ha láthatnánk rólad képet.
50/66 A kérdező kommentje:
#49 küldök privátba
máj. 23. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!