Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért mindig azt akarják hogy a lányok kezdeményezzenek??
Figyelt kérdés
Rengetegszer látom hogy a fiúk írják hogy valami jó csaj írhatna. Meg hogy jelöljetek facebookon csajok. Meg hogy fú de szép vagy írj rám. De maguktól nem kezdeményeznek?? Miért nem ír rá miért vár?
Meg hogy szingli vagy? Igen, egy nő meg kereshetne.
Szóval nem értem... Vagy félnek a visszautasítástól? De azt észre vettem aki nem olyan szép annak rögtön írnak. Kicsit kevés az önbizalmuk. Mondjuk megértem mert sok a bántalmazó kapcsolat és a férfiak is emberek. Megértem én. Mindennek van valami háttere.
2023. dec. 6. 17:48
31/32 anonim válasza:
Kérdező, játszhatod itt az értetlent, de szerintem mindent leírtam korábban.
21-es válaszoló voltam.
32/32 anonim válasza:
Annak a félnek kell kezdeményezni aki akarja a kapcsolatot, nemtől függetlenül. Ha akarsz valakivel kapcsolatot és arra vársz, hogy Ő kezdeményezzen az nem túl célravezető. Nekem ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!