Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért mindig azt akarják hogy a lányok kezdeményezzenek??
Rengetegszer látom hogy a fiúk írják hogy valami jó csaj írhatna. Meg hogy jelöljetek facebookon csajok. Meg hogy fú de szép vagy írj rám. De maguktól nem kezdeményeznek?? Miért nem ír rá miért vár?
Meg hogy szingli vagy? Igen, egy nő meg kereshetne.
Szóval nem értem... Vagy félnek a visszautasítástól? De azt észre vettem aki nem olyan szép annak rögtön írnak. Kicsit kevés az önbizalmuk. Mondjuk megértem mert sok a bántalmazó kapcsolat és a férfiak is emberek. Megértem én. Mindennek van valami háttere.
#14 az ilyen jellegű lányok igen lelki szegények, de majd ők is vissza kapják. És ha úgy nézzük az ilyenek miatt nem mernek kezdeményezni. De ez így is van jól. Aki megfutamodik egy nőtől akkor nem is illik össze egy olyan lánnyal aki nem fog rá nyomulni.
Mondjuk ha úgy nézzük akkor nem gáz a kezdeményezés csak ha át megy nyomulásba az undorító.
#15 "És ha úgy nézzük az ilyenek miatt nem mernek kezdeményezni" - Ez pontosan így van. És nem is okolhatóak emiatt.
"De ez így is van jól." - Nem, ez nincs így jól. Ez undorító viselkedés ezektől a csajoktól, még akkor is, ha ők is önbizalomhiány miatt csinálják ezt.
Az a helyzet, hogy a jelek szerint lövésed sincs az ismerkedésről.
Azért nem kezdeményez általában egy srác, mert a lány elhajtja az első 5 másodpercben, sőt jól kiröhögi, hogy a lúzer őt akarja.
Hidd el, a 3. 4. ilyen után gyorsan elmegy az ember kedve.
Ha a lányon egyértelműen látszik, hogy akar, akkor bátrabban lehet nyitni.
De, random teljesen felesleges.
aki olvasgatna a témával kapcsolatban, annak ajánlom ezt a beszélgetést, az elején unalmas de utána kezd érdekesebb lenni https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
itt például arról lehet olvasni, hogy miért zavarja a nőket a férfiak kezdeményezzése.
tehát ennek a lánynak az ellentétje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!