Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiúk miért mindig azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért mindig azt akarják hogy a lányok kezdeményezzenek??

Figyelt kérdés

Rengetegszer látom hogy a fiúk írják hogy valami jó csaj írhatna. Meg hogy jelöljetek facebookon csajok. Meg hogy fú de szép vagy írj rám. De maguktól nem kezdeményeznek?? Miért nem ír rá miért vár?

Meg hogy szingli vagy? Igen, egy nő meg kereshetne.

Szóval nem értem... Vagy félnek a visszautasítástól? De azt észre vettem aki nem olyan szép annak rögtön írnak. Kicsit kevés az önbizalmuk. Mondjuk megértem mert sok a bántalmazó kapcsolat és a férfiak is emberek. Megértem én. Mindennek van valami háttere.

2023. dec. 6. 17:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Most azért mert te ezt beképzeled magadnak és esetleg van egy kettő ilyen anyámasszony katonája az még nem jelenti azt, hogy ne próbálkoznának nálatok.

Jézusom, te ezt komolyan elhiszed amit írtál? Sok nő meg se nézi hány üzenetet kap, mennyien próbálkoznak be nála csak lekoptatja őket vagy fel se tűnik nekik mert nem tudják felismerni a közeledést.

Tudtad, hogy egy nő undorítóan könnyen juthatna mind szexhez mind párkapcsolathoz legyen az tartós vagy rövid? Ha egy átlagos kinézeted van és némileg értesz is a másik nem nyelvén dőlni fognak utánad a férfiak. Persze ezt nem veszed/ veszitek észre mert nőkből vagytok és nem divat ilyet észrevenni, helyette néhány ilyen gyökérpalántán gondolkodtok és vontok le következtetést.

2023. dec. 6. 20:38
 22/32 anonim ***** válasza:
91%
#2-es, most felsoroljam, hogy egy felnőtt férfinak mennyire nehéz az élete? Sokkal nehezebb mint egy nőnek, csak tudd.
2023. dec. 6. 20:54
 23/32 anonim ***** válasza:
20%

22 bocsánat, nem tudtam hogy a sanyarú sors nemhez van kötve😖

Kíváncsi lennék hogy amikor valaki leír egy ilyet akkor mi zajlik le odabent vagy ez a gondolatmenet ez hogyan alakult ki. Fejts már ki nekem légyszíves, de tényleg hogy ezt így hogyan értetted? Mert valóban, talán pár évvel/ évtizeddel még nehezebb volt, de most már ahogy 5ös is írta itt egyenjogúság van, úgyhogy ebbe már nem fogsz tudni burkolózni, mert nőknek férfiaknak egyaránt van gondja éppen elég. Nőj fel lassan :3

2023. dec. 6. 21:19
 24/32 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem dolgozol semmit, vezeted a háztartást, otthon kuss a neved, mindenben a párod dönt helyetted, akit apád választott számodra, és persze szavazni sem mész el kedves kérdező

De hogy a kérdésre is válaszoljak: Nagyon sokan önbizalimhiányosak, ami fakadhat az elutasításokból, vagy a fiú személyiségéből is

2023. dec. 7. 07:10
 25/32 anonim ***** válasza:
88%

Bocsánat, az autóvezetést és az egyetemen való tanulást kifelejtettem, remélem azokat se csinálod

De természetesen gimiben külön lányosztályba jártál

2023. dec. 7. 10:37
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért a fiúk többsége még most is kezdeményező szerintem. En legalábbis a környezetemben ezt látom.

Amúgy meg bocsi hogy önbizalom hiányos vagyok :c

Pls ne harizz :c

2023. dec. 7. 16:17
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam el mert rohadt sok a válasz bocsesz lehet valaki már leírta de ha nem, akkor “A lányok miért mindig azt akarják hogy a fiúk kezdeményezzenek??”
2023. dec. 8. 01:17
 28/32 anonim ***** válasza:
86%
Utána meg myavajognak a lányok hogy minden fiú rájuk van állva, és mindig írnak nekik.
2023. dec. 8. 12:44
 29/32 A kérdező kommentje:
#28 az hogy írnak azt kit zavar? Engem nem
2023. dec. 8. 12:47
 30/32 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon sok lányt 29
2023. dec. 8. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!