Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lány létemre, hogy kezdeményez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány létemre, hogy kezdeményezzek egy fiúnál? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nos.. 16/L vagyok egy ideje tetszik egy srác(fölöttem jár 1-el) és nekünk a sulinkban lehet valentin napi levelet kűldeni. En kűldtem neki(sztem nem olyan cringet xd) és adtam pár nyomot, hogy ki lehetek.Megkértem barátnőmet h kérdezze meg tőle, hogy megkapta e. Azt mondta igen csak nemtudja kiről van szó. Azóta tudja mert elkűldte a barátnőm neki az instámat(az engedélyemmel) és pár napra rá bekövetett, viszont nem írt semmit szóval én akarok, de nem tudom pontosan, hogy hogyan kezdjem. Addig jutottam el hogy: Szia. Nem akarok uncsinak tűnni, sem nyomulósnak, valaki esetleg tud pár tippet,ötletet adni? Előre is köszönöm!

2022. márc. 5. 20:10
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Mondd meg neki, hogy viszket neked ott lent és vakarja meg.
2022. márc. 5. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Kapott tőled egy valentin napi levelet, a barátnőd megadta az instádat, tudja, hogy bejön neked, és nem ír rád. Ez igy az ő részéről vagy gáz, vagy nem akar semmit.
2022. márc. 5. 20:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam, hogy nem akar jelenleg tőlem semmit ha nem is ismer, de ez még változhat gondolom akkor ha megismer, bár nem hinném, de a remény hal meg utoljára xd
2022. márc. 5. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
xd
2022. márc. 5. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Alapból nem értem, hogyan lehet úgy belezúgni, hogy kb. nem is ismeritek egymást. Másrészt pedig, én nem örülnék neki, ha közösségi médián keresztül próbálkozna egy lány. Tudom, sokkal könnyebb így, de nagyban rontod az esélyeidet. Próbálj meg barátokon keresztül megismerkedni vele, az szerintem sokkal hatékonyabb
2022. márc. 5. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
23%
Igazából sehogy. Ha egy pasi akar valamit akkor kezdeményez.
2022. márc. 5. 23:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Mostmár vegyétek semmisnek a kérdést(azóta elhívott randira és lesz 2. is :3), de azért köszönöm a segítséget! Már akinek.
2022. márc. 9. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!