Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre ráírni egy fiúra? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Egyszer beszeltünk decemberben ő szólított meg de nem ismerjük egymást aztán másnap kiderült hogy ő is a sulimba jár csak felettem 2 évvel azóta nagyon bejön. Bejelöltem de nem írt rám gáz lenne ráírni?2018. márc. 1. 20:31
1/7 anonim válasza:
Nem. Nyugodtan írj rá. Avagy beszélgess vele az iskolában,ha az könnyebb.
2/7 A kérdező kommentje:
Suliba folyton vannak korulotte:( ra szeretnek irni csak utana felek hogy ha visszautasit gaz lesz latni egymast
2018. márc. 1. 20:37
3/7 anonim válasza:
Nem kell elmondanod neki egyből h tetszik, csak köszönj rá. És beszélgessetek.
Amúgy nem lenne ciki így se úgyse, ha nem így fogod fel, akkor soha nem lesz senkid.
4/7 A kérdező kommentje:
Amugy ha fiú válaszol írja már légyszives oda mert arra nagyon kiváncsi lennék mi a véleményük ha a lány kezdeményez ismeretlenül:)
2018. márc. 1. 21:02
5/7 Krecc15 válasza:
Figyelj,rám is a csaj írt először és mostmár nagyon jó úton vagyok ahhoz képest hogy ő félénkebb
6/7 anonim válasza:
Ha a lányom vagy,s ez kiderül,othon lessz veszekedés.Arra készülj fel.
7/7 Krecc15 válasza:
6#-os nem kell erőszakoskodni xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!