Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek ráírni egy lányra, miért?
Van egy pár lány, aki tetszik, de nem merek rá írni egyikre sem.
Szerintem ez a "Szia, hogy vagy? " szöveg nagyon régimódi, illetve a nyálas, nagyon rányomulós szövegek sem jönnek be, és szerintem a lányoknak sem.
Attól is félek, hogy egyszer beszélgetés közben elfogy a téma és lesz egy kínos csend, illetve elhívni valahová sem merem, hiszen még ráírni sem merek.
Nem tudom megmagyarázni hogy mitől félek, hiszen ők is csak emberek. De nem tudom megmondani, hogy most annak akit kiszemeltem, annak van-e kapcsolata, vagy nincs.
Van olyan akit egyáltalán nem is ismerek, csak látásból, illetve tudom hogy hogyan hívják.
Fura látni, amikor tőlem sokkal fiatalabbaknak már barátnőjük van, és én meg egyedül vagyok.
Valakinek van hasonló félelme? Illetve valaki tudna mondani valami jó "dumát" hogy hogyan írjak rá?
Vagy kell ettől félni egylátalán? Mi van ha elutasít?
Rendben, ráveszem magam! :)
Köszi a biztatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!