Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érdemes ráírni többedjére egy lányra? Mert a szia, hogy vagy szöveg egy idő után már unalmasnak tűnik.
Esetleg visszautalhatsz valamire, amit az előző beszélgetéskor írt. (Szia! :) Azzal kapcsolatban, amit tegnap mondtál...)
Vagy írhatsz rögtön egy kérdést. (Szia! :) Ismered az xy sorozatot? Mert én tegnap láttam egy részt belőle, és szerintem neked is tetszene...)
AZTAROHADT!!!! Végre egy értelmes fiú!!!!!!!!!
Nekem eddig 2 pasim volt es ugyanazt a szöveget nyomatta mindegyik egyfolytában es nagyon gaz volt...
Nagyon szerencsés a csaj, de komolyan!!! 😂❤
Szia, Hali, Halika, Haligali, Sziamia, Hello, Hellobello, Haligalihellobello, Helloka, Szióka, Hellókaszióka
És a kedvencem: Hellókasziókacsokipiskóta!:D
Hahahaha ti jo paran nem ertettetek a kerdest!! Nem azt kerdezte,hogy hogyan koszonjon a lanynak hanem,hogy hogyan kezdjen el egy beszelgetest!!!
Ha hetvege van kerdezz a hetvegeje felol, mik a tervei, mit fog csinalni. Ha hetfo van kerdezd meg sikerult e tul elnie a hetfot. Pentek elore haladtaval kerdezd meg megy e bulizni (persze ha vagytok abba a korban mar) ha suliba jartok kerdez a suli felol..stb
Legfontosabb amugy hivd el randizni. Mer ha az veget nem ero beszelgetes hidd el egy ido utan uncsiva vallik!
Irj ram ha kell tobb segitseg. ;)
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!