Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ürüggyel lehet ráírni egy lányra facebookon a nyár közepén?
Ha pl. most kezdi az egyetemet, kérdezz arról, h sikerült-e a felvételi stb...
Ha dolgozik valamit, kérd meg, h meséljen róla, mert te is vmi hasonló diákmeló után nézel most nyáron.
Ha jobban ismerném a lányt, akkor nem csak ezt a két általános dolgot tudnám most írni, de általában ezzel a kettővel lehet indítani akármelyik 20 körüli ismerősnél. Ha teljesen idegen, nyilván más lenne az ürügy.
én úgy szoktam lányokra ráírni akiket ismerek valamilyen szinten,hogy "szia,rég beszéltünk,mi újság veled?"
ha értelmes lány,akkor nem kellenek az alibi szövegek,és így is el tudtok majd beszélgetni :D
aztán később,ha néha szokott menni bulizni például,akkor kérdezz rá egy kis duma után,hogy nem lenne-e kedve elmenni valahova.ne kávézóba,stb,hanem valamilyen szórakozóhelyre :D aztán ha érdekled,akkor ott meg úgyis folytatódik a dolog.nekem ez mindig bejött :D 18/f
Ne komplikáld túl..
Én néhány napja egy flegma 'Húú,de meleg van' egysorossal indítottam a beszélgetést és jól halad. :)
Általánosítod a szórakozó helyeket.
Attól hogy a közeledben ilyen helyek vannak még vannak igényes helyek.
Amúgy jól mondta az a válaszoló.
Hogyha a lány szeret szórakozni akkor táncolás közben egymásra mosolyoghatnak,utana meg egy halkabb helyen beszélgetnek.
Azt mondom, amit tapasztalok. Első randinak nem egy szórakozóhely lenne nálam a befutó, de ki hogyan érzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!