Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek gáz ha fiu létemre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha fiu létemre féltékeny vagyok? (bővebben lent) 15/f

Figyelt kérdés
A barátnőmel 4 hónapja vagyunk együtt titokba járunk nem szeretnénk ha mások is tudnák hogy együtt vagyunk mert csak piszkálnának minket én nem tartozom a tömegsrácok közé és nm mondanám magam átlagosnak se hát eléggé elbánt velem a sors azt is mondhatnám hogy ronda vagyok és e miatt is sokat veszekszünk mert szerinte nem vagyok ronda de ez csak szerinte van így lényeg hogy pár napja ráirt egy fiú aki az osztálytársa és szerintem sokkal jobb mint én helyesebb erősebb okosabb mindenbe jobb nálam mi mindent elmondunk egymásnak és így tudtam meg hogy ráirt én megkérdeztem tőle hogy tetszik neki e ez a fiú ő azt mondta nem ekkor még nem voltam annyira féltékeny mert csak ráirt de aztán amikor láttam hogy segít neki az a fiú és folyton a barátnőm nézi egyértelművé vált hogy tetszik neki a barátnőm és mivel titokba járunk aminek amúgy van még egy oka mert a lány szülei nem engedik hogy együtt legyünk nem verhetem szét a pofáját mert akkor kiderülne hogy együtt vagyunk és valahogy a szülőkhöz is eljutnának a hírek és annak nagyon nm lenne jó vége nagyon idegesítő még az is hogy nagyon ritkán bírunk csak találkozni mind1 hogy miért de tényleg nagyon ritkán és ezzel a baromal nap mint nap találkozik ez miatt nagyon nagyon sokat veszekszünk és nagyon sz@r érzés de ő azt mondgya hogy engem szeret és csak velem akar lenni de akkor is ezel baromal nap mint nap találkozik és velem még csak ritkán szerintetek ez gáz hogy féltékeny vagyok és ezért veszekszünk sokat?

2017. szept. 9. 23:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és Bocsi a hibákért telóval írok és egy kicsit ideges is vagyok 😅
2017. szept. 9. 23:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Tagold már a szöveget egy kicsit légyszi. Legalább pontokat tehetnél, mondatokra tagolhatnád. Bekezdésekről már nem is merek beszélni.

Egyébként meg ha az oztálytársa, akkor minden nap találkozni fognak, akár akarja, akár nem :D Ha a csaj téged szeret, akkor nem fog mással összejönni. De nem tudom miért vagy még együtt vele, ha ennyire nem bízol meg benne. Ha nem szereted, és nem hiszel neki, akkor szakíts vele, ne rabold az idejét... Lehet a másik srác jobban megbecsüli, és nem veszekszik vele állandóan majd.

2017. szept. 9. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Igazából nem baj, sőt egézséges is, hogy féltékeny vagy, mert ez azt jelenti, hogy fontos számodra a lány.Szerintem a legkorrektebb az, hogy ha elmondod barátnődnek, hogy tégedet ez zavar, hogy a gyerekkel van. De szögezd le, hogy nem baj, hogyha dumálnak, csak maradjanak a baráti keretek között.
2017. szept. 9. 23:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Nekem nem az a bajom hogy dumálnak hanem az hogy folyton a csajomat nézi és ez őt is idegesíti legalábbis ezt mondta én csak arra vagyok kíváncsi hogy hogy kell ilyenkor viselkedni és hogy mit csináljak....
2017. szept. 9. 23:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem gáz,ez egy belső érzés, ami belülről jön, amit nem te uralsz, ez csak megtörténik, ozt kész, nem kell megtagadni önmagad, hanem fogadd el, az érzéseid is hozzád tartoznak, szerintem engedd megélni magadnak, engedd át magadon,
2017. szept. 10. 00:26
 6/6 anonim ***** válasza:

NA!!! Most van az a lehetőséged meg, hogy FÉRFIvá válj!!! Ne tékozold el! Van 1 lány akit szeretsz, és ha nem válalod el akkor számíts rá hogy még 10-20 srác rá fog menni. Egyébként a szülök bele fognak törödni mert nem 1800 van ahol a szülök döntik el ki kihez megy hozzá stb. hanem 2017 ti döntitek el. És minél többet hazudtok annál nagyobb az esélye, hogy lebuktok meg minden. Szóval fejleszd az önbizalmadat, önértékelésedet. Legjobb erre ami most megadatott neked! hogy FÉRFI legyél! Hajrá

F

2017. szept. 10. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!