Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek kezdeményező fél szájra puszi esetén, lány létemre?
Van egy fiú, aki nagyon tetszik nekem, fordítva is észrevettem, hogy nem vagyok közömbös számára. Már évsk öta ismerjük egymást, relatív közel is állunk egymáshoz.
Amikor vele vagyok nagyon gyorsan múllik az idő, mindig mosolyognom kell. Szoktunk birkózni is, meg kergetőzni, direkt élvezi kiprovokálni az ezeket, szeret piszkálni is, tehát olyan, mint egy nagy ovodás gyerek. Szokott bókolni is a való világban, virtuálisan pesig a snapchat-en szokott félreértelmezhetetlen képeket küldeni (félmeztelen, edzős, kád).
Bezzeg nyuszi, (haverjai szerint béna a csajozásban) és ha úgy érzem, arra, hogy ő merjen lépni nagyon sokat kellene várni.
Ez esetben kezdeményezhetek én, mint lány? Nem nagy dologra gondoltam, de hátha egy szájra puszi meghozza a bátorságát. Szoktam jeleket küldeni felé,de tényleg mintha nem merne lepni, vagy tanácstalan lenne, vagy rám várna (nem tudom).
16 évesek vagyunk
A válaszokat előre is köszönöm:)
Tegyük félre azt a tényt,hogy neked nem szimpatikus az egész helyzet.
Elfogadom a te álláspontodat is, mert igen, lehrt fejleszteni ezeket a dolgokat, de az is rengeteg idő.
De mist kanyarodjunk vissza a kérdéshez, mert a válaszadás alól kibújtál.
Szerintem meg nyugodtan megteheted. Vagyis én nem bánnám, ha a lány kezdeményezne.
Sok sikert nektek!
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!