Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Üdvözlök mindenkit.
Ma elgondolkoztam pár dolgon, és arra jutottam, hogy valamit én nagyon rosszul csinálok. Az a valami egy fiúval kapcsolatos, aki bár nekem közömbös, és tudtommal én is neki, mégsem úgy viselkedünk egymással.
Rendszeresen a nyakamba vagy arcomra puszit nyom, ölelget, minden nap chatelünk és a chat tele van puszidobós emojikkal és szívekkel. Tényleg nem érzek iránta semmit, és ő is mindig bizonygatja, hogy nem szerelmes belém, de én ezt máshogy érzem. (félreértés ne essék: viszonzom az ölelést, a puszikat kevésbé, de volt már, hogy az arcára nyomtam egy puszit nagy örömömben)
Neked ő közömbös, oké, mert ha nem lenne az, azt éreznéd. De az fix, hogy te nem vagy az neki.
A nyakpuszi intim dolog, szerintem ilyet csak barátodnak kéne engedni, mert így csak tárgyiasítod magad, akit lehet kedvünkre puszilgatni, úgysem szól érte. Ha nem akarsz tőle semmit, ne add alá a lovat, hanem mondd meg neki,hogy ne puszilgasson. Mivel nem állítod le, csak reményt adsz neki a semmire. Ezzel gyakorlatilag csak ártasz neki, ne szivasd, semmi rosszat nem tett, csak közöld vele, hogy hagyja abba. Hosszú távon jobb lesz nektek.
De az van, hogy engem ez nem zavar.
Nem tudom, mit érzek. Lehet, hogy szerelmes vagyok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!