Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért nem mernek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért nem mernek ráírni, olyan fiúkra, akik tetszenek nekik?

Figyelt kérdés

2023. jún. 24. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Most már van néhány, aki mer.

A többi meg majd hoppon marad.

2023. jún. 24. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én általában fordítva tapasztalom. Legtöbbször én írok a fiúkra, de ha egy idő után ők nem keresnek engem, akkor én se írok nekik
2023. jún. 24. 20:48
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Félnek az elutasítástól.
2023. jún. 24. 23:51
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

Fiúk, miért nem mertek ráírni olyan fiúra, aki tetszik nektek?

Ugyanaz a kérdés, személyfüggő.

Valaki a visszautasítástól fél, amíg mások attól, hogy nevetség tárgyai lesznek. Valaki csak szimplán távolságtartó, vagy nem szeret kezdemenyszni

2023. jún. 25. 08:27
 5/8 anonim ***** válasza:
11%
Mert a fiú kezdeményezzen. Legyen férfi.
2023. jún. 25. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:
59%
Na, még valaki, aki az egyenjogúság ellen szeretne harcolni.
2023. jún. 25. 22:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Elutasítástól való félelem a legvalószínűbb, de az is lehet, hogy úgy gondolják, ez a srác dolga.
2023. jún. 26. 00:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ráírni valakire egyszerű, a személyes megszólítás a nehéz. Neten beégni nem vészes. Én már írtam rá lányra, fiúra, szóval tényleg nem nagy dolog. Úgy kell felfogni hogy ha nem, akkor nem veszítek semmit, sőt tovább tudok lépni, ha pedig igent mond, vagyis elkezdünk ismerkedni, akkor meg megvan a win szituáció.
2023. jún. 26. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!