Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszene egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Nem sminkel, pedig az arca pattanásos, de ápolta az arca( mármint látszik rajta, hogy a pattanásokat kezeli stb). Nem szokott kivágott ruhába járni. Egy kicsi hanyagtartása is van.2023. máj. 10. 10:39
2/9 anonim válasza:
Képet látva valóban egyszerűbb lenne.
3/9 anonim válasza:
Ezek közül egyik sem túl vonzó. Ha ezek a legpozitívabb dolgai, akkor tuti nem.
4/9 anonim válasza:
Kép nekül én sem tudok hitelesen válszolni, de nem rossz dolgok, amiket leírtál.
5/9 anonim válasza:
Ha kedves a lány,akkor mindenképp tetszene.Még akkor is,ha az arca pattanásos.
6/9 anonim válasza:
Nem nagyon számít a külső igaza van #5-nek
7/9 anonim válasza:
A pattanások nem tartanak egy életen át, szóval lényegtelen. Egyébként nekem tetszik, ha valaki nem sminkel, vagy csak nagyon minimálisan. Bejön a természetesség.
9/9 anonim válasza:
En abszilut nem sminkelek lany letemre, eletemben nem is sminkeltem meg, azt se tudom hogy kell vagy hogy mi mire valo.. anno 14ik szulimapomra kaptam smink keszletet, de oda adtam az egyik baratnomnek, aki nagyon orult neki..
Patik meg kb minden tininek szokott lenni, ugyan ugy nekem is volt es meg mindig van pedig mar 21 eves vagyok. Apolom ahogy mindig is, kozmetikushoz is jarok par havonta 1x, de en ugy vagyok vele majd el mulik ha akar, ha meg nem akkor se azin fog mulni az eletem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!