Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nekem tetszenek a természetesen fekete lányok, az mennyire ciki?
Figyelt kérdés
16f vagyok
Korosztályomban mindenki a szőkéket és a barnákat szereti. Én is szeretem őket, de én még a feketéket is (kb. Ők hárman)
2022. jún. 20. 21:50
2/12 anonim válasza:
nagyon ciki. húzzál afrikába, vissza se gyere.
3/12 A kérdező kommentje:
NEN
2022. jún. 20. 22:08
4/12 A kérdező kommentje:
*NEM
2022. jún. 20. 22:09
6/12 anonim válasza:
Mi ez a kérdés:DDDDDDDDD
Miért lenne baj, valakinek őket is kell szeretni.
7/12 anonim válasza:
Most feket hajúra vagy fekete (néger) lányokra gondolsz?
Egyikkel sincs baj, meg nincs olyan, hogy ciki ha tetszik valaki, mindenkinek más az ideálja.
8/12 anonim válasza:
Milyen a nem természetes fekete? Nem hallottam még olyat, hogy valaki négerré operáltatja magát. Vagy a hajszínre gondolsz?
9/12 anonim válasza:
8# el kenne olvasni kerdes alatti leirast es ertelmezd. Vagy ertelmezesi zavarban szenvedsz? :S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!