Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet tudtára adni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet tudtára adni egy 45+ éves férfinak hogy nincs esélye nálam? (16/L)

Figyelt kérdés
Apám egyik ismerőse eddig normálisnak tűnt viszont azt veszem észre hogy folyamatosan bámul engem ha utcán lát és újabban fura kommenteket tesz rám hogy ilyen szép lánynak miért nincs barátja. Ezenkívül már legutóbb volt megölelt amikor elköszönt és megfogta a combom látta mérges vagyok és annyit mondott bocsi megcsúszott kezem ez már többször megtörtént.

ma 00:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Szólj apádnak. Nem neked kell ebbe beleállni, de ne hagyd annyiban semmiképp!
ma 01:22
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Gusztustalan, amit a pasi művel. Egy 16 éves lánnyal (aki ráadásul a haverja lánya!) kezd ki...

Mindenképp jelezd neki, hogy nem tetszik a közeledése és szólj róla apukádnak is. Ha esetleg feszélyezne, akkor anyukádnak mondd el először.

ma 04:41
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Egyenesen elmondva neki?
ma 07:57
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem is mindenképpen szólj apukádnak. De ha van korodbeli vagy idősebb testvéred, vele is megoszthatod és anyukáddal is. Őt meg küldd el a francba, ne finomkodj vele.
ma 07:58
 5/13 anonim ***** válasza:
14%

Mondjátok már meg, legyetek szívesek, miért kell mindig bevonni valakit az ilyen ügyekbe?

Először próbálja meg elintézni ő maga! 16 évesen, ha felhívta egy középkorú figyelmét, nyilván már van annyi külsősége és így kiállása is, hogy erre képes.

Ha nem megy, akkor persze után lehet bevonni mást, de elsőre intézze már ell egyedül...

Komolyan, mit fog így tanulni? Minden csetlő-boltó dologgal rohanjon máshoz? Lehet segítséget kérni, de legalább próbálja meg önmaga rendezni, sokkal többet ér vele.

ma 08:08
 6/13 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem itt már csak annyi a kérdés, hogy utólag érdemes-e tenni valamit. Úgy tűnik, hogy nem hülye az ürge, megértette a mültkori reakciódból, hogy nincs esélye. Azért lehet érdemes szólni valakinek, mert ha ez nála egy hajlam, akkor esetleg más tiniknél is bepróbálkozhat.
ma 08:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
#5: Mint azt írtam, szerintem JELEZZE neki, hogy nem tetszik a közeledése ÉS szóljon róla a szülőknek is. Ebben hol van az, hogy magától semmit ne intézzen? Ezenkívül én úgy gondolom, hogy igenis fontos jelezni ezt egy érett felnőttnek is, hiszen egy 16 evést nem biztos, hogy komolyan vesz egy 45 pluszos férfi elutasítás szempontjából. Nem árt erről tudnia a szülőknek is, mielőtt másnál is bepróbálkozik. Nem tudjuk, van-e testvére a kérdezőnek vagy bármilyen más fiatal lány az ismeretségi körben. Igenis tudják meg, hogy ez a pasi ilyen undorító, hogy kamasz lányokra gerjed.
ma 08:37
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 7; nézd az érem mindkét oldalát!
ma 08:39
 9/13 anonim válasza:
11%
Mondd el apukádnak majd ad neki
ma 09:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, kedves #5-ös, intézze kettesben egy perverz idiótával, akinek a korábbi elutasításra is annyi a reakciója, hogy hoppá megcsúszott a kezem. MAJD MEGTESZI ÚJRA.

Nyilván intézze egyedül, hátha még meg is erőszakolja, hiszen mi másért maradna vele kettesben, ha ez nem felhívás keringőre...

Nem. Itt azonnal tudatni kell a szülőkkel, mielőtt még jobban eszkalálódik a helyzet. Ez nem az a szitu, mikor hősködni kell, hogy jaj én már nagylány vagyok.

ma 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!