Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a lány/nő választ akkor is ha, tetszik a fiúnak/férfinak?
Én értem a kérdést. /Sajnos/
Azért sajnos, mert éppen társat keresek. /nőt/
A tapasztalat az, hogy a társkeresésben teljesen nőuralom van. Ezt itt már többször leírtam. Akit egy nő kiválaszt, aki tetszik egy nőnek, az szinte 99% os siker.
Nekem, férfiként viszont hiába tetszik egy nő, az talán 10% os siker, vagy még annyi sem.
Teljesen nő uralom lett, vegyük már végre tudomásul.
Ma, azok a férfiak kelnek el, akit egy nő valamilyen formában kiválaszt.
Azok a férfiak, akiket nem szednek fel a nők, azok abszolút egyedül fognak maradni. Értsük ezt meg már végre. Nincs ezen mit szépíteni.😢
Mondjuk abból a szempontból jó a dolog, hogy férfiként nincs már semmi dolgunk. Csak várnunk kell, míg szimpatikusak nem leszünk valakinek.
Ha ez megtörténik, jön a Kánaán.
Kezdeményezni fölösleges, mert örüljek, ha nem köpnek szemen. De tényleg. Szinte megvannak sértődve a hölgyek.😥
Majd ha ők akarnak, akkor kezdeményeznek. Addig a férfiaknak kuss.
Legnyagyobb baj az, hogy nagyon eltérő a társ utáni vágy.
Amíg a férfiak 90% a szeretne egy nővel kapcsolatot, addig ugyanezt a nők kb 20-30% a szeretné.
Ezért ment át telhesen az ő kezükbe a választás. Mert megtehetik. Mert válogathatnak.
Pedig ha tudnák, hogy a világ legcsodálatosabb dolga, egy nővel szerelmi párkapcsolatban lenni, akkor nem így viselkednének.
Én már ott tartok, hogy a fél életemet, a fél vesémet, vagy a fél szememet is oda adnám egy jó párkapcsolatért.
Isten legnagyobb csodatétele, hogy megalkotta a NŐT.
7-8-9.
Teljesen egyetértek veletek.
Ugyanazt mondjátok gyakorlatilag amit én, én mégis megkaptam a pirosat, mert nem vagyok hajlandó befogni a számat. 😷
Igen. Nőuralom van, és szerintem ez marad is. Szinte lehetetlen ma egy nőt fölszedni, olyan nagy az ellenálás. Teljesen kiépült a férfiak és a nők között az un "Berlini fal".
Na persze azt azért jegyezzük meg, hogy a nagyon szép férfiak, akiken 0% a fölösleg, zéró pocak, szép kidolgozott testük van, dús sötét hajuk, azok azért sokkal könnyebb helyzetben vannak.
A szépeknek, a sármosaknak mindíg is könnyebb volt.
Ismeritek a régi nótát:
"Tisztes őszes halánték, a szép férfinek ajándék."
Na ma már nem. Ma már hátrány.
Régebben nem volt ez, hogy "szép férfi". Ma már egyre jobban erre hajtanak a nők.
Megtehetik. Semmi gond. Ők a föld jelenlegi legnagyobb csodái.
6"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!