Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg a lány/nő választ...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a lány/nő választ akkor is ha, tetszik a fiúnak/férfinak?

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 19:55
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
89%
Öhmm.... Megismételnéd? Mit választ a nő, ha teszik a fiúnak???
2022. márc. 3. 20:05
 2/30 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem a kérdést.
2022. márc. 3. 20:06
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2022. márc. 3. 21:18
 4/30 anonim ***** válasza:
67%
A kérdés az lenne hogy ha egy nő/lány bejön egy férfinak/fiúnak akkor is a csaj dönti el hogy jár e vele/akar kapcsolatot???Másra nem igazán tudok kovetkeztetniXDD
2022. márc. 3. 23:55
 5/30 A kérdező kommentje:
3-as válasza a legjobb, komolyan mondom!
2022. márc. 4. 09:23
 6/30 anonim ***** válasza:
23%

Én értem a kérdést. /Sajnos/

Azért sajnos, mert éppen társat keresek. /nőt/

A tapasztalat az, hogy a társkeresésben teljesen nőuralom van. Ezt itt már többször leírtam. Akit egy nő kiválaszt, aki tetszik egy nőnek, az szinte 99% os siker.

Nekem, férfiként viszont hiába tetszik egy nő, az talán 10% os siker, vagy még annyi sem.

Teljesen nő uralom lett, vegyük már végre tudomásul.

Ma, azok a férfiak kelnek el, akit egy nő valamilyen formában kiválaszt.

Azok a férfiak, akiket nem szednek fel a nők, azok abszolút egyedül fognak maradni. Értsük ezt meg már végre. Nincs ezen mit szépíteni.😢

Mondjuk abból a szempontból jó a dolog, hogy férfiként nincs már semmi dolgunk. Csak várnunk kell, míg szimpatikusak nem leszünk valakinek.

Ha ez megtörténik, jön a Kánaán.

Kezdeményezni fölösleges, mert örüljek, ha nem köpnek szemen. De tényleg. Szinte megvannak sértődve a hölgyek.😥

Majd ha ők akarnak, akkor kezdeményeznek. Addig a férfiaknak kuss.

Legnyagyobb baj az, hogy nagyon eltérő a társ utáni vágy.

Amíg a férfiak 90% a szeretne egy nővel kapcsolatot, addig ugyanezt a nők kb 20-30% a szeretné.

Ezért ment át telhesen az ő kezükbe a választás. Mert megtehetik. Mert válogathatnak.

Pedig ha tudnák, hogy a világ legcsodálatosabb dolga, egy nővel szerelmi párkapcsolatban lenni, akkor nem így viselkednének.

Én már ott tartok, hogy a fél életemet, a fél vesémet, vagy a fél szememet is oda adnám egy jó párkapcsolatért.

Isten legnagyobb csodatétele, hogy megalkotta a NŐT.

2022. márc. 4. 11:07
 7/30 Tejinashi válasza:
80%
Van egy szabály, ehhez kell tartani magunkat: Mindig a nő választja ki, hogy ki válassza ki őt.
2022. márc. 5. 08:20
 8/30 anonim ***** válasza:
55%
Mindig a nő választ.
2022. márc. 5. 09:48
 9/30 Kustany ***** válasza:
43%
Egyszerű. Piaci viszonyok és evolúció. Amíg potenciálisan több pasi is hajt, vagy a csaj úgy érzi, hogy hajthat rá, addig ő választ. A pasik oldalán mindig nagyobb a kereslet.
2022. márc. 5. 10:50
 10/30 anonim ***** válasza:
22%

7-8-9.

Teljesen egyetértek veletek.

Ugyanazt mondjátok gyakorlatilag amit én, én mégis megkaptam a pirosat, mert nem vagyok hajlandó befogni a számat. 😷

Igen. Nőuralom van, és szerintem ez marad is. Szinte lehetetlen ma egy nőt fölszedni, olyan nagy az ellenálás. Teljesen kiépült a férfiak és a nők között az un "Berlini fal".

Na persze azt azért jegyezzük meg, hogy a nagyon szép férfiak, akiken 0% a fölösleg, zéró pocak, szép kidolgozott testük van, dús sötét hajuk, azok azért sokkal könnyebb helyzetben vannak.

A szépeknek, a sármosaknak mindíg is könnyebb volt.

Ismeritek a régi nótát:

"Tisztes őszes halánték, a szép férfinek ajándék."

Na ma már nem. Ma már hátrány.

Régebben nem volt ez, hogy "szép férfi". Ma már egyre jobban erre hajtanak a nők.

Megtehetik. Semmi gond. Ők a föld jelenlegi legnagyobb csodái.

6"

2022. márc. 5. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!