Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg a lány/nő választ...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a lány/nő választ akkor is ha, tetszik a fiúnak/férfinak?

Figyelt kérdés

2022. márc. 3. 19:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhez két ember kell . Ha nekem nem jön be egy csaj akkor hiába választ ki engem ,nem kötelességem ( és nem is fogok ) közeledni felè.
2022. márc. 6. 01:53
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg nyugodtan lehet itt nézegetni kérdéseket ahol lányok azért sírnak mert a “ választott” pasi sz*rik rájuk. Azt mégis mivel magyarázzátok 😂? Egy jó tipp kedves sírankozó válaszoló ilyen szolga felfogással egy csajnak se fogsz kelleni. Nincs számukra annál kiábrándítóbb dolog mint mikor egy pasi ennyire kétségbeesetten akarja őket. Így sose fognak férfiként nézni rád( nem is vagy az ).
2022. márc. 6. 02:02
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

Te valószínüleg boldog párkapcsolatban vagy, és ezért nem vagy kétségbe esve.

Megértem ezt is, nincs is annál jobb dolog.

Próbáld ki, hogy milyen szar, kapcsolat nélkül.

2022. márc. 6. 02:23
 14/30 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mindkét nem választ. A fiú kiválasztja, kenek akarja csapni a szelet, aztán a lány kiválasztja, kinek e közeledését fogadja el.
2022. márc. 6. 11:51
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
13# Mi az hogy kétségbe esve?XDD Ha szingli vagy akkor mar itt a vilag vege vagy mi?
2022. márc. 7. 13:59
 16/30 anonim ***** válasza:
0%

Nekem igen.

Másnak nem biztos, de nekem igen.

Én azt vallom, hogy nő nélkül, illetve társ nélkül, / mert ugye nem mindenki heteró / nincs értelme az életnek.

Én nem féltem a Covidtól. Ha elvisz, akkor elvisz. Ennyi.

Nem hiányzok senkinek.

/Talán pont ezért nem is kaptam meg./

Nem félek most a háborútól. Nincs veszteni valóm és kész.

Ha lenne párom egész másként gondolkodnék.

Akkor értelmet nyernének a dolgok.

2022. márc. 7. 16:00
 17/30 anonim válasza:
100%
Hosszú távon nem jo szinglinek lenni, de en azt gondolom, hogy mindenkinek kell egy kis 'szabad' ter, nincs veszekedes, se megcsalas, se eskuvo, semmi ilyen baromsag. Elvezed az eleted szabadon.
2022. márc. 8. 13:46
 18/30 anonim ***** válasza:
33%

Én már 2 éve "élvezem" ezt a fene nagy szabadságot.

Jó lenne most már ha valaki magához bilincselne, de úgy, hogy a bilincs kulcsát dobja a Dunába.

Már nagyon várom.

2022. márc. 8. 14:58
 19/30 anonim válasza:
Persze, megértelek téged is. En jobban elvezek szinglinek lenni mint kapcsolatban. Bocs akit megbantottam ezzel.
2022. márc. 8. 15:30
 20/30 anonim ***** válasza:
59%

Én meg téged értelek meg.

Szó se róla, hogy a kapcsolat csak akkor jó, ha tényleg jó, és nagyon jól működik.

Hisz szokták mondani, hogy egy rosz kapcsolatnál, amiben csak vergődik az ember, annál az is jobb, ha az ember egyedül van.

2022. márc. 8. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!