Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek ránèzni olyan fiúkra akik tetszenek, mit tegyek hogy ne legyek ilyen félénk?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy Fèlek hogyha szemezek vele akkor hülyének fog nézni . De nem akarom hogy azt higgye hogy nekem nem tetszik mert nem nézek a szemébe Mit tegyek hogy ne legyek ilyen félénk?2022. dec. 8. 18:28
1/7 anonim válasza:
Pedig muszáj lesz, mert különben aztfoogja hinni hogy nem tetszik neked...
2/7 anonim válasza:
Egyszerű: ha akarsz valamit, akkor változtass, amit úgy lehet, ha legyőzöd a félelmed.
3/7 anonim válasza:
Mintha én írtam volna a kérdést 😁
4/7 anonim válasza:
Jajj megvan miért nem születnek kapcsolatok akkor.
Én fiúként simán szemezek egy lánnyal, de leszólítani nem merem, ahhoz nagyon introvertált vagyok.
Azokat a lányokat tudom leszólítani, akik nem jönnek be, azzal viszont nem megyek sokra.
Valahogy így is volt több barátnőm.
De mindenképpen megpróbálok változtatni, neked is ezt tanácsolom. Régen én sem mertem szemezni, mostmár legalább az megy. Ha én meg tudtam csinálni, akkor bárki meg tudja.
6/7 anonim válasza:
Jelöljed be az interneten pl. facebookon
7/7 anonim válasza:
Én fiú létemre nem merem megszólítani a kiszemeltem pedig folyton folyvást a közelében vagyok a szemébe pedig csak azért merek belenézni mert egyszerűen csodaszép a szeme és nem bírnám ki hogy ne nézzek bele. De persze mindenki más de azért remélem tudtalak bíztatni hiszen én is amikor először néztem bele a szemébe onnantól tudtam hogy kell nekem nem vagyok nagy romantikus tipus de ennyi nem árt. Bár ezt decemberben írtad úgyhogy remélem sikerült ezidő alatt összejönnötök. Ha igen akkor sok boldogságot ha pedig nem akkor kitartást engem is ignorálnak de ne add fel <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!