Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőd hajszíne nem tetszene, megkérnéd hogy fesse be másmilyenre?
Abban a pillanatban lapátra tenném a pasit...
Milyen jogon szól bele abba, hogy milyen legyen a hajam????
Dehogyis, basszus...
Tudod, ha szeretek valakit, akkor olyannak szeretem, amilyen. Lehet, hogy önmagában vannak olyan tulajdonságai, amik eltérnek az ideálomtól. Sőt, még olyanok is lehetnek, amik önmagában nem tetszenének. De egy teljes személyről van szó, nem pusztán apró jellemzők összességéről. Ha van barátnőm, akkor olyannak szoktam szeretni, amilyen. Ha ez nincs meg, akkor nincs értelme a kapcsolatnak.
Egyébként meg ha szerelmes vagyok valakibe, akkor az egyéniséget is szeretem és tisztelem benne. Nagy gyökérnek gondolnám magam, ha nekiállnék őt kényem-kedvem szerint alakítgatni.
Jó, azért ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy ne tetszenél neki.
Illetve hát nem tudom... ennyiből nem dönthető el. Ahhoz hallanunk, és látnunk kellett volna a körülményeket, a módját, ahogy ezt közölte veled, meg ismerni kéne a kommunikációtokat, és a kapcsolatotokat.
Attól, mert az embernek tetszik pl. egy másféle hajszín, az még nem jelenti azt, hogy a mostanit rondának tartja.
Persze, azt továbbra is fenntartom, hogy beleszólni semmiképp nem akarnék a barátnőm szokásaiba.
#8: Szerintem nem vágod, hogy miről szól a kérdés.
A kérdezőt pont hajszínváltásra kérte meg a "párja".
Festett vagy eredeti hajszínről van szó? Mert ha én a barna hajamat befesteném méreg zöldre tuti hülyét kapna és finoman megkérdezné mikor tervezem átfesteni valami visszafogottra.
De ha a természetes hajszínemről lenne szó esze ágába se jutna más hajszínre rábeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!