Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek már túl izmos vagyok? Vagy ez még jó és tetszene nektek
Figyelt kérdés
2022. aug. 23. 20:20
2/18 anonim válasza:
Ez még elmegy, de ennél izmosabb már ne legyél szerintem. Illetve be kéne tenni pár láb napot, mert a vádlid aránytalan nagyon durván a többi részedhez képest :D
3/18 anonim válasza:
A vádlid tényleg vékony. A felsőtested szerintem nekem már kicsit sok. Amúgy, a dupla tükörben látszik az arcod.
4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat kort is írnátok?
2022. aug. 23. 20:52
5/18 anonim válasza:
Némi aránytalanság van az egyes testrészeket illetően, ezért ajánlatos a személyi edző, mint külső szemlélő.
6/18 A kérdező kommentje:
A vádlim tényleg vékony de azért labazni szoktam pl a combom elég vastag
2022. aug. 23. 20:56
7/18 anonim válasza:
Kissé meleg ez a bugyi letolás!
8/18 anonim válasza:
A vádlid nagyon vékony, a combod pedig túl izmos.
9/18 anonim válasza:
Also labszarad mint a kapanyèl, kevesbe izmosan jobban neznel ki, jobbak lennenek az aranyok
10/18 anonim válasza:
Hát igen, lehet, hogy a combod egy kicsit túl vastag a lábszáradhoz képest, ezt jól mondják. De örüljenek, hogy így nézzel ki ahogy, és te is. Sok ember szeretne így kinézni. De szerintem sem kell már izmosabbnak lenned. De amúgy bejön, szerintem jól nézzel ki. Tetszene.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!