Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy már csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy már csak olyan lányok tetszenek, akik hasonló stílusúak mint én?

Figyelt kérdés

Egy ideje észrevettem, hogy semennyire nem tudnak már megfogni az átlagos külsejű lányok, csak azok akiknek hasonló darkos stílusa van mint nekem és az érdeklődési körük is hasonló, és nem is tudnék másmilyet elképzelni magam mellé.

Meg ez lehet kicsit nagyképűen hangzik, de úgy vagyok vele, hogy ha nekem ilyen kicsit egyedibb a stílusom mint az átlagnak, akkor a lánytól is elvárom azt, hogy ezt nyújtsa nekem.

2023. febr. 23. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel majdnem mindenki így van. Sokkal jobban el lehet olyannal beszélgetni, akinek hasonlók az érdeklődési körei. Én is ilyen vagyok, nem nagyon engedek az ideálomból.
2023. febr. 23. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt akartam írni, mint #1-es. Általában ez a normális, hogy mindenki a saját stílusának megfelelő párt választja.
2023. febr. 23. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mostanra alakulhatott ki teljesen az ízlésed.
2023. febr. 24. 00:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem ugyan ez a helyzet csak fordítva, én lány vagyok és sokkal jobban bejönnek az egyedibb, alter stílusú fiúk mint az átlagosak. Ettől függetlenül össze jönnék egy átlagos stílusú fiúval ha megtetszene.
2023. febr. 24. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!