Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtek beszélni, hogy kezeljem ezt?
Figyelt kérdés
Van egy lány, tudja, hogy tetszik nekem, ez talán kompenzálja a dolgot, de;
Mikor odamegyek hozzá beszélni, mindig elfelejtek beszélni, nem tudok egy értelmes mondatot mondani, mit tegyek? XD
ma is mondat közepén "izé" szót használtam
2023. márc. 30. 19:21
1/5 anonim válasza:
"tudja, hogy tetszik nekem"
És ő hogyan kezeli a dolgot? Vagy egyáltalán milyen viszonyban vagytok? Valamelyikőtök kezdeményezett már, vagy csak tud róla és jól elvan ennek tudatában?
2/5 A kérdező kommentje:
Én akartam kezdeményezni, elhívtam egy sétára, azt mondta "nem tudja", ennyiben maradt, beszélgetni akarok vele sokat, hátha később átgondolja a dolgot, csak ugye itt jönnek a bajok,
viszony nincs nagyon, max haverinak lehetne nevezni még
2023. márc. 30. 19:28
3/5 anonim válasza:
Akkor kérdezz rá újra, hogy eljönne-e. Nem kell rögtön életfilozófiai kérdésekkel bombázni szerencsétlent, csak egy elhívásról van szó. Addig is szokod a vele való beszélgetést, így később már simán fog menni.
4/5 anonim válasza:
Ez a "nem tudom" válasz általában azt jelenti, hogy nem szeretne. Egyszer még megkérdezheted, de ha elutasít, akkor hagyd őt.
5/5 A kérdező kommentje:
oké, köszi
2023. ápr. 6. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!