Egy 2.5 éves memóriája meddig tart? Tud beszélni de nem annyira. Látott valamit amit nem kellett volna és mondta párszor azóta nem mondta. Ugye elfelejtette?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 14:45
1/15 anonim válasza:
Nem, elfogja mondani a párosnak hogy megycsalod. Ha nem ma akkor másikra de úgyis elszolja majd magát.
3/15 alletta válasza:
nem hiszem, hogy elfelejtette. majd kikotyogja egy váratlan pillanatban.
ő nem tudja, hogy ezzel jót, vagy rosszat tesz.
5/15 anonim válasza:
Tuti elmondja hogy mással dugtál meg is érdemled.
6/15 anonim válasza:
2.5-3 eves lehettem, meg biztosan nem ovis, mikor az anyamek agyaban aludtam es arra keltem, hogy szexelnek mellettem....mai napig rosszul vagyok toluk.. szoval igen, ha traumatikus dolog tortent szerintem megmarad benne. Ha nem, elfelejti.
7/15 anonim válasza:
Lehet, hogy soha többé nem mondja, de emlékezni fog rá.
Ha tudatosan nem is, de tudat alatt szinte a legelső pillanattól megmaradnak az élmények, benyomások. A jó is, a rossz is.
Ha nagyon megrázó élmény volt, akkor traumát okozhat később is. Ha csak nem értette, pl. látott titeket szexelni, akkor egy idő után a sok másmilyen élmény gyengíteni fogja annak a furcsa hatását, amit akkor érzett. Általában az ilyesmit azért nem értik a kisgyerekek, mert azt hiszik, a szülők birkóznak, bántják egymást. Ők meg mindkettőjüket nagyon szeretik.
8/15 anonim válasza:
4, jaj, vajon mit? Ezzel generál jó sok hsz-t, hogy a kérdésben semmit nem ír le, találgass. Majd ahogy alakulnak a válaszok, csöpögtet infót.
9/15 anonim válasza:
:)kedves kérdezző mit látott a pici?
10/15 anonim válasza:
Nem felejti el, és jobban jársz, ha beszélsz róla a maga szintjén, de nem hazugsággal, mert akkor nyugszik meg. Az elhallgatástól nem. És ne szexelj a gyerek előtt! Véletlenül se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!