Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok. Az utóbbi...

16 éves vagyok. Az utóbbi időben figyeltem meg, hogy mintha kezdenénk elfelejteni beszélni magyarul. Sokszor megbotlik a nyelvem, más szót mondok ki amire gondolok, nem jön a szó a nyelvemre, van hogy dadogok.. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
..de a leggyakoribb a nyelvbotlás. Régebben nem volt ilyesmi, ha volt is nem ilyen intenzíven. Amúgy meg magyar közösségekbe vagyok, 7/24 magyarul beszélek.

2021. jan. 23. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
87%

Lehet elvonási tünet, valami agyi zavar is. Rengeteg minden okozhatja ezt. De az alvás hiány is, stressz is.

Nekem van olyan problémám, hogy néha az agyam gyorsabban jár mint ahogy beszélek vagy bírok és emiatt van néha nyelvbotlás, dadogás vagy bármi.

2021. jan. 23. 23:49
 2/4 anonim ***** válasza:
55%
A túlzásba vitt idegen nyelv használat.
2021. jan. 24. 10:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Ó köszönöm a hasznos válaszokat! Mindkettőre látok esélyt mivel tényleg kialvatlan vagyok mostanába és nagyon sok angol videót kezdtem el nézni, hogy menjen jobban az angol. Akkor ezekre jobban odafigyelek ezután.
2021. jan. 29. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:
A covidnak is az egyik tünete a feledékenység.
2021. jan. 29. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!