16 éves vagyok, lány.Valaki jár hasonló cipőben? A probléma, hogy sehova nem engednek el a szüleim. Tényleg sehova. Az én korosztalyom, sőt még a kisebbek is buliba járnak, házibulikba, kint vannak a barátaikkal, ott alszanak egymásnál.
Én meg itthon ülök mindig. Szombat este van, alig 10ora de én már meg vagyok fürödve és filmezek.
Ahelyett valahol lennék a barátaimmal. Annyira unom ezt. Mikor haverjaim hívnak valahova, valamit kitalálok hogy épp miért nem tudok menni, de nem mondom el hogy nem engednek mert már szégyenlem. Nem tudom ebben hogy tudnátok segíteni, de ki kellett adjam most magamból mert annyira elegem van.
Ertheto, de oket is meglehet erteni. Ez a virushelyzet most felulirt mindent. Feltenek teged es gondolom feltik magukat is.
Lehet te eszre se venned higy ekpatad, de oket akat meg is olheti, belegondoltal ebbe?
Nem, nem én írtam ki ezeket a kérdéseket.
És az első válaszolónak: a vírus előtt is így volt, szóval nem csak most nem engednek.
Akkor győz meg anyukádat.
Apukád mivel indokolja?
Lázadj!
Itt az ideje! Ha becsicskulsz, akkor 26évesen is engedélyt kell kérned, hogy 8-ig kimaradhass...
Pár hete volt ilyen kérdés, nem kamu!
Ne visszaszólj, hanem menj el (persze majd a járványkorlátozások után) a haverjaiddal.
Ne hagyd magad megfélemlíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!