16 éves vagyok, lány.Valaki jár hasonló cipőben? A probléma, hogy sehova nem engednek el a szüleim. Tényleg sehova. Az én korosztalyom, sőt még a kisebbek is buliba járnak, házibulikba, kint vannak a barátaikkal, ott alszanak egymásnál.
Én meg itthon ülök mindig. Szombat este van, alig 10ora de én már meg vagyok fürödve és filmezek.
Ahelyett valahol lennék a barátaimmal. Annyira unom ezt. Mikor haverjaim hívnak valahova, valamit kitalálok hogy épp miért nem tudok menni, de nem mondom el hogy nem engednek mert már szégyenlem. Nem tudom ebben hogy tudnátok segíteni, de ki kellett adjam most magamból mert annyira elegem van.
azért ez az apu üvölt és te sírsz dolog durva csajszi...
am én is lányos apa vagyok, mondjuk az enyém még kicsi 7 éves, de vágom ezt a 16 éves lány kort, mert emlékszem ahogy ujjaztam, szopattam, dugtam őket ennyi idősen fiatalon...
és nem szeretném én sem, hogy valaki kihasználja a gyermekemet.
de mivel én a lányomat megpróbálom erősre és felelősség teljesre nevelni, ha azt fogom látni majd rajta ennyi idősen, hogy olyan mint én és logika alapon hoz döntéseket nem pedig buta érzelmi alapon, akkor én el fogom engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!