Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislanyom nyelvet csipo a...

Kislanyom nyelvet csipo a fogkrem, tobb felet is kiprobaltunk ami az o korosztalyanak valo (6+) masnal hasonlo problema?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 16. 10:02
 1/6 A kérdező kommentje:
Csipi
2016. ápr. 16. 10:02
 2/6 anonim ***** válasza:
A kezdetektől csak Chicco fogkrémet használunk és nem volt vele gond.
2016. ápr. 16. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon csípett ezért utaltam fogat mosni. Nekem soha nem vettek gyerekfogkrémet, úgyhogy nem tudok ajánlani. Viszont felnőttként most is érzékeny vagyok az alkoholmentes szájvizet sem bírom ki, hogy ne öblítsem le sima vízzel is. Nem tudom mi az oka ennek, hogy ennyire nem bírom.
2016. ápr. 16. 15:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk a Nenedent fluormentes vált be. A fluorosoktól kisebesedik a kisfiam szája körül. A DM-ben szoktam venni neki.
2016. ápr. 16. 19:24
 5/6 A kérdező kommentje:
De a fogorvos meg azt mondta hogy fluoridos kell az o foganak nem eleg a mentes , mert hogy mi is azzal probaltuk kikuszobolni ezt a problemat.
2016. ápr. 16. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Te tudod. Én nem hiszek már az ilyesminek. A fogorvosnak nem érdeke, hogy megszűnjenek a fogproblémák, mert különben éhen hal, nem?
2016. ápr. 17. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!