Már mindent kipróbáltunk, de 19 hós kislányomnak még mindig nem jó a széklete! Tudna ajánlani valaki egy jó orvost Budapesten?
Szia!
Nem Pesten lakom, orvos ügyben nem tudok segíteni. Nálunk a Vitacolan szirup (multivitamin, 2,5 dl és naponta 5 ml kell, úgyhogy majdnem két hónapig elég) vált be,elég rendesen lazítja a székletet, bár ekkora gond nem volt nálunk.
Mi a laevolac szirupot majdnem 6hós kora óta kapja. Táposak vagyunk, de a szilárdat is kapja. Mégis, ha egy nap nem adok szirupot, egyik napról a másikra annyira megkeményedik a kakija, hogy könnyezik az erőlködéstől.
Most 16hósak vagyunk.
Szia! Ugyanezt végigjártam, járom, ahol te vagy.
Adhatsz bármit, nem fog használni. Pszichés a dolog, a kakilás rossz élmény,addig szorongatja,míg megkeményedik és a utána nagy kínok között jön ki. 22 hós a fiam,nekünk a gyerekpszichológust ajánlották, hidd el másképp nem oldódik meg. Én is most keresek egyet.
Én vagyok a pszichológust ajánlotta!
Írj majd kérlek privit hogy mit mondtak, érdekelne, mert én sem tudom mit tegyek. Mi meg elmegyünk a pszicho-hoz és akkor azt meg én írnám meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!