Probléma, ha 19 évesen az idősebbekkel (50 év felettieklel vagy akár nyugdíjasokkal) jobban el tudok beszélgetni, mint a saját korosztályommal?
Figyelt kérdés
2017. máj. 2. 02:04
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem hiszem, hogy ez gond lenne.
Én 25 éves vagyok de a két legjobb beszélgetőpartnerem akikkel órákat tudunk beszélgetni 55 és 57 évesek...
Ha megvan a közös témátok, akkor mi gond lenne abból, hogy idősebbekkek akikkel beszélgetsz?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem gondolom,hogy gond lenne.Csak az,hogy sokkal jobban megtalálom a közös hangot,mint a korombelike
2017. máj. 2. 22:13
3/6 anonim válasza:
Hát arra írtam, hogy nem gond, hogy kérdezted, probléma-e. :)
4/6 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok még fiatalabb és van olyan hogy egy 98 éves nénivel jobban el tudok beszélgetni mint egy velem egykorúval. (Persze azért kevés velem egykorú barátom). Nem probléma. Az lehet benne a rossz hogy ebben a korban vágyik a saját korosztályához, vágyik a beszélgetésre velük de azok le se szarják. 17/L
5/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem probléma. Én is jobban megtalálom az idősebbekkel a közös hangot. Én azért szeretek velük jobban beszélgetni, mert a korosztályom éretlen a korához képest. Csak hogy mondjak egy elég elterjedt példát: egyszerűen irtózom azoktól az emberektől akik 25-30 évesen még mindig úgy vihognak a szexen ha szóba kerül mint egy kisiskolás. De ez csak egy példa a sok közül. Sokmindent szeret a korosztályom amiből én már régen kinőttem, és nagyon csekély közös témáink vannak.
6/6 A kérdező kommentje:
Én alapvetően nyugodt,komoly természetű vagyok.Épp
Ezért nem is bírom,az ilyen nagyhangú,állandóan hülyéskedő emberekkel.Márpedig a korosztályom tőbbsége ilyen.Én bulizni sem járok.Nem érdekel.Csak pénzkidobásnak tartom.Nincs rá igényem.Fontosabbnak érzem,hogy magamat fejlesszem (pl.sportoljak),minthogy igyak meg bulizzak.Csak nem tudom,hogy fogok így varátnőt találni.Egyébként nem vagyok se kocka,se karrierista,szóval nem vagyok sznob vagy ilyesmi
2017. máj. 3. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!