Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális(kiegészítés hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális(kiegészítés hogy fogadja el a gyakori) ?🌕

Figyelt kérdés

Tehát én most fogok ballagni középsuliból, 18 éves vagyok.

Azt vettem észre magamon hogy bejönnek a fiatalabb lányok is. Ez alatt azt értem hogy nyilván akin már látszik hogy tini és szép formás.

Példa: Tesóm nyolcadikos és borzasztóan tetszenek az osztálytársai.

2022. jún. 19. 23:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%

Bejön neki. Leírta a kérdésben. Mit nem értesz azon, hogy ez vonzza? Te nem szoktál bizonyos embertipusokhoz jobban vonzódni?

Én harmincas éveim elején vagyok, volt már 7 éves kapcsolatom korombeli nővel, most mégis a 18-23 éves korosztály vonz, és vonzódik hozzám. Ahogy írtam, egyetemen tanítok és üzleti életben is vezető vagyok, nem mondhatod, hogy 'éretlen' lennék, bármit is jelent ez a ti fejetekben. Mégis ez van. Ezt hívják vonzalomnak. A kérdező is ezt írta: "Azt vettem észre magamon hogy bejönnek a fiatalabb lányok is". Nagy elemezgetés, köpködés, és spekulálgatás helyett az olvasást ajánlanám először.

2022. jún. 20. 13:29
 12/18 anonim ***** válasza:
#11 Ha a leírtakból bármennyi is igaz lenne, akkor nem akadnál ki ennyire ezen. Látszik, hogy próbálod magad védeni, mert nagyon is jól tudod, hogy nem oké, amit csinálsz.
2022. jún. 20. 16:07
 13/18 anonim ***** válasza:
47%

"Ha a leírtakból bármennyi is igaz lenne" - ezzel mire gondolsz, vagy mire utalsz?

Nem érdekel, hogy más számára mi oké és mi nem, mert a legtöbb ember egy sikertelen roncs, pont azért mert meg akar felelni a többi roncsnak. Én jól érzem magam a bőrömben, akivel vagyok szintén, nekem ez számít.

2022. jún. 20. 16:32
 14/18 anonim válasza:
annyira relatív hogy mi a normális.. ezen veszekedni.. :)
2022. jún. 20. 18:29
 15/18 anonim ***** válasza:
#11 Nagyon sok gyilkos is sikeres ember (volt), úgyhogy ez elég hülye érv volt. A lelki/szellemi érettség nem egyenlő azzal, hogy vezetői státuszban vagy-e vagy sem.
2022. jún. 21. 00:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor definiald kerlek. De vigyazz, semmi amit leirsz ne legyen igaz egy gyilkosra sem.

2022. jún. 21. 00:06
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Figyelj, a ti esetetek teljesen más, mert 2 felnőtt emberről van szó! Úgyhogy teljesen felesleges definiálnom, csak annyit írtam, hogy az érved arra, hogy nem vagy éretlen elég hülyeség volt. De így belegondolva, mostmár azért elgondolkoznék azon, hogy mennyire vagy érett...
2022. jún. 21. 00:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyébként honnan vetted azt a hülyeséget, hogy nem tudok olvasni? Ember, inkább nekem kéne ezt mondanom neked, olvasd már el mégegyszer a válaszomat! Hol írtam olyat, hogy a kérdező nem vonzódik ezekhez a lányokhoz? Csak annyit írtam, hogy ha nem érez szerelmet az egyik iránt, akkor nem tudom mennyire lenne jó ötlet kikezdeni velük.
2022. jún. 21. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!