Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális(kiegészítés hogy fogadja el a gyakori) ?🌕
Tehát én most fogok ballagni középsuliból, 18 éves vagyok.
Azt vettem észre magamon hogy bejönnek a fiatalabb lányok is. Ez alatt azt értem hogy nyilván akin már látszik hogy tini és szép formás.
Példa: Tesóm nyolcadikos és borzasztóan tetszenek az osztálytársai.
Bejön neki. Leírta a kérdésben. Mit nem értesz azon, hogy ez vonzza? Te nem szoktál bizonyos embertipusokhoz jobban vonzódni?
Én harmincas éveim elején vagyok, volt már 7 éves kapcsolatom korombeli nővel, most mégis a 18-23 éves korosztály vonz, és vonzódik hozzám. Ahogy írtam, egyetemen tanítok és üzleti életben is vezető vagyok, nem mondhatod, hogy 'éretlen' lennék, bármit is jelent ez a ti fejetekben. Mégis ez van. Ezt hívják vonzalomnak. A kérdező is ezt írta: "Azt vettem észre magamon hogy bejönnek a fiatalabb lányok is". Nagy elemezgetés, köpködés, és spekulálgatás helyett az olvasást ajánlanám először.
"Ha a leírtakból bármennyi is igaz lenne" - ezzel mire gondolsz, vagy mire utalsz?
Nem érdekel, hogy más számára mi oké és mi nem, mert a legtöbb ember egy sikertelen roncs, pont azért mert meg akar felelni a többi roncsnak. Én jól érzem magam a bőrömben, akivel vagyok szintén, nekem ez számít.
Akkor definiald kerlek. De vigyazz, semmi amit leirsz ne legyen igaz egy gyilkosra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!