Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális(kiegészítés hogy fogadja el a gyakori) ?🌕
Tehát én most fogok ballagni középsuliból, 18 éves vagyok.
Azt vettem észre magamon hogy bejönnek a fiatalabb lányok is. Ez alatt azt értem hogy nyilván akin már látszik hogy tini és szép formás.
Példa: Tesóm nyolcadikos és borzasztóan tetszenek az osztálytársai.
#4 vagyok. Ha viszont a szép, formás alatt azt érted, hogy ugyan elkezdtek már nőiesedni, tehát nem éppen kislányok már, de azért nem is néznek ki idősebbnek, hanem ilyen "japán tinilány" beütésűek(Húgom barátnői pl. ilyenek), akkor az azért elég necces a korodban.
Szóval azért erősítsd meg kb. melyik alkatra gondolsz:
(A képek nem biztos, hogy a legjobb példák)
Ez egyáltalán nem ennyit jelent. Nem tudom milyen deduktív logika vezet el oda téged, hogy ha valakinek bejönnek a fiatalabbak akkor ő maga éretlen. Lehet, hogy maximálisan érett a saját korosztályához is, és volt is ott sikere, de vonzódik a fiatalokhoz is, és ott is van. Nem tudhatod, csak spekukálsz.
Másrészt, ha elfogadom a logikád, és valóban éretlen, akkor nem épp hogy passzolna egy jóval fiatalabbhoz? Akkor mi a probléma?
Szerintem az egyetlen probléma hogy imádsz megbélyegezni, rásütni dolgokat másokra, és ítélkezni.
A 14 évesek jó része pedig már nem "kislány". Dugnak, isznak, buliznak. Én 14 évesen már rég benne voltam az életben, most pedig egyetemeken tanítok és van két cégem. Szerintem egy átlagos 14 éves lánynak épp hogy jót tesz, ha kicsit idősebb fiúkkal kavar, mert a kortársai általában vállalhatatlanok és nem húzzák őt előre.
Én amondó vagyok, hogy baráti társaságban nem olyan vészes ez, mármint egy ideje már ismerik egymást, megbíznak egymásban, stb. de a kérdező mégcsak nem is szerelmes egyikbe sem, csak nagyon vonzónak találja őket, amivel természetesen nincs gond, de én azért elgondolkoznék azon, hogy ez vajon biztos megéri? Próbálkozni kell természetesen, de ha csak nem szerelmes az illető, akkor húgi barátnőire elég nagy ostobaság lenne rámászni.
Amúgy ha egy 18 évesnek vannak sikerei korabeli lányoknál, miért kezdene ki fiatalabbaknál? A legtöbb 14 évesből süt az éretlenség, nem attól lesz érett, hogy szexelni akar, stb., még elég buták, naivak, befolyásolhatóak, azért egy 17-18 éves lány már érettebb általában, úgyhogy nem értem mit tart előnyben egy 14 éves lányban az illető, egy korabeli lány helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!