Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális dolog amit csinálok?
Normális, felnőtt korban is könnyen lehet ilyen. Mivel nem is ismered, csak egy elképzelt kép van a fejedben, és a kíváncsiság, vonzalom hajt. A "lehetett volna valami" érzése, esetleg a megbánásé.
Játszadozhatsz, de ha nem teszel semmit hogy megismerd akit akarsz, akkor ez fog történni. Hónapok elfecsérelve, lehet soha többé nem is látod. Megérte? Nem lett volna jobb beszélni vele és legalább annyit megtudni, hogy ő akar-e veled? Ki tudja mi lehetett volna belőle.
Ugyanez igaz a jövőben is. Mindenkiről le fogsz maradni, ha sosem teszel lépést felé.
Figyelj, írj rá nem vesztesz vele semmit. Próbáld meg mindenképpen. Én tapasztalatból mondom, hogy ne csak várj a csodára hanem lépj valamit mert így sosem lesz semmi, adj egy lehetőséget a dolognak egy próbát megér. Én se mertem sosem semmit és utólag megbántam. Most honnan kéne tudnia a semmiből hogy ennyire bejön neked ha te nem teszel semmit felé. A semmiből ne várd hogy rádhajtson. Tudom hogy milyen ez mert én is ilyen vagyok, de ez hiba ha nem közeledsz felé valahogy. Csak magad készíted ki ezzel mert mindig rajta agyalsz hogy visszajön-e vagy nem jön vagy mi lesz. Ezzel semmit nem érsz el. Vedd rá magad hogy merj ráírni. Én sem írok rá sosem egy fiúra sem mert ugyanígy nem merek én sem, de muszáj hogy elérhess valamit. Írsz neki egy kis üzenetet, szia miújság veled, vagy hasonló, ennyi szerintem elég hogy eszébe juss. Ha akar valamit és van nála esélyed akkor úgyis mindegy mit írsz, de látni fogja belőle hogy gondoltál rá. Ha minden jó akkor örülni fog neki hidd el. Ha meg közömbös lennél neki akkor az is kiderül de legalább nem kattogsz rajta tovább, mert tudni fogod hogy nem érdekled eléggé, de ne erre gondolj, reméljük a legjobbakat :)
Szóval írd meg az üzenetet neki és gyorsan küldd el :D
Tényleg meg kell próbálnod mert ha nem, akkor mindig benned marad az hogy mi lett volna ha. Hidd el rosszabb ha meg se próbálod. Ebből jó dolog is kialakulhat, ha visszaír beszélgess vele és mutasd ki hogy meg akarod ismerni, meg hogy egyértelmű szándékaid vannak. Csak lazán és kedvesen, hajrá
Jó olvasni, hogy ennyit jelentettek a válaszok. Örülök, hogy jobban érzed magad!
Hajrá és sok sikert a jövőben.
keress valami olyat, amiben tudod, hogy a fiú ügyes és abban kérj tőle segitséget - ez talán nem annyira átlátszó
példa: hobbija a burkolás, kérdd meg, hogy jöjjön ki, nézze meg mennyi-hány négyzetméter..
Tiniként elmentem egy buliba, ahol ott volt a srác, akit csak látásból ismertem, de nagyon tetszett. Nem mertem hozzászólni, ő sem igazán közeledett. Aztán hazamentünk és másnap csak az járt a fejemben, hogy lehet ez volt az egyetlen esélyem és hogy léphettem volna valamit. Aztán a barátnőm rábeszélt a tipikus "mit veszíthetsz" szöveggel, hogy írjak rá messengeren.
Ennek 7 éve. Tavaly megkérte a kezem és lett egy közös kutyánk.
Inkább a kezdeti izgalom (neadjisten visszautasítás), mint hogy kihagyjam a Nagy Ő-t. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!