Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális dolog amit csinálok?

Figyelt kérdés
Tehát tavaly júliusban, dolgozott nálunk a cégünknél egy fiú, aki idosebb volt tőlem, én tinilány vagyok. De nem volt annyira idősebb hogy lehetetlennek tűnjön az egész. Júliusba vissza ment magyarba, uttána agusztusba vissza is jött, aztán novemberig itt volt, talalkoztam vele egy párszor, a cégnél, rámnézett meg voltak jelek meg minden, visszont semmi komolyabb, tudom/tudtam azt hogy tetszenék neki, és ha megtettem volna az elso lépést, lehet hogy lehetett volna köztünk valami, de én ugy vagyok vele, hogy nem vagyok annyira merész, vagy bátor hogy megtegyem az első lépést, illetve ugy állok a dolgokhoz, hogy a fiu udvaroljon, ne a lány. Lényeg a lényeg hogy November elején elment.. most hogy vissza jön vagy nem, azt nemtudom,(Barátnője nemvolt) az fix, de benne annyira megláttam azt amit más fiúba nem.. talalkoztam én itt Németbe több meg több fiúval, de egyikse volt olyan mint ő személyiségre. És lassan már 1 éve tetszik ez a gyerek, ugy hogy ő meg azt se tudja hogy mivan, ráírni se szeretnék meg semmi ilyen, meg lényegébe nem is merek. Csak nemtudom hogy normális dolog ez.. mert egy egy ennyi idős lány mint én, foleg nagy Németországba már 100szor elfelejtette volna ezt a fiút, mivel tobb hónapig nem láttam. Ugye magyarba van, es nem is biztos hogy vissza jön, és tudom hogy ell kellene felejtenem, de egyaltalan normális dolog ez?
2022. ápr. 29. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Normális, felnőtt korban is könnyen lehet ilyen. Mivel nem is ismered, csak egy elképzelt kép van a fejedben, és a kíváncsiság, vonzalom hajt. A "lehetett volna valami" érzése, esetleg a megbánásé.

Játszadozhatsz, de ha nem teszel semmit hogy megismerd akit akarsz, akkor ez fog történni. Hónapok elfecsérelve, lehet soha többé nem is látod. Megérte? Nem lett volna jobb beszélni vele és legalább annyit megtudni, hogy ő akar-e veled? Ki tudja mi lehetett volna belőle.

Ugyanez igaz a jövőben is. Mindenkiről le fogsz maradni, ha sosem teszel lépést felé.

2022. ápr. 29. 20:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen normális
2022. ápr. 29. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Figyelj, írj rá nem vesztesz vele semmit. Próbáld meg mindenképpen. Én tapasztalatból mondom, hogy ne csak várj a csodára hanem lépj valamit mert így sosem lesz semmi, adj egy lehetőséget a dolognak egy próbát megér. Én se mertem sosem semmit és utólag megbántam. Most honnan kéne tudnia a semmiből hogy ennyire bejön neked ha te nem teszel semmit felé. A semmiből ne várd hogy rádhajtson. Tudom hogy milyen ez mert én is ilyen vagyok, de ez hiba ha nem közeledsz felé valahogy. Csak magad készíted ki ezzel mert mindig rajta agyalsz hogy visszajön-e vagy nem jön vagy mi lesz. Ezzel semmit nem érsz el. Vedd rá magad hogy merj ráírni. Én sem írok rá sosem egy fiúra sem mert ugyanígy nem merek én sem, de muszáj hogy elérhess valamit. Írsz neki egy kis üzenetet, szia miújság veled, vagy hasonló, ennyi szerintem elég hogy eszébe juss. Ha akar valamit és van nála esélyed akkor úgyis mindegy mit írsz, de látni fogja belőle hogy gondoltál rá. Ha minden jó akkor örülni fog neki hidd el. Ha meg közömbös lennél neki akkor az is kiderül de legalább nem kattogsz rajta tovább, mert tudni fogod hogy nem érdekled eléggé, de ne erre gondolj, reméljük a legjobbakat :)

Szóval írd meg az üzenetet neki és gyorsan küldd el :D

Tényleg meg kell próbálnod mert ha nem, akkor mindig benned marad az hogy mi lett volna ha. Hidd el rosszabb ha meg se próbálod. Ebből jó dolog is kialakulhat, ha visszaír beszélgess vele és mutasd ki hogy meg akarod ismerni, meg hogy egyértelmű szándékaid vannak. Csak lazán és kedvesen, hajrá

2022. ápr. 29. 21:09
 4/10 A kérdező kommentje:
Jaj istenem! Annyira segítőkészek és kedvesek vagytok! Nagyon nagyon szepen koszonom! Ha tudnátok mennyi motivációt adtatok nekem most! Tenyleg köszönöm. Visszont igaz, ha nem probálkozok ki tudja mennyi dologrol fogok még le maradni az életben. Csak egyszerűen annyira félek hogy az hihetetlen.. es mindentol, félek dolgokba bele menni. Amugy eléggé félős és visszahuzodo személyiségem van. De elvileg ezen egy pszichológus segiteni fog, legalabbis remelem sőt biztos. Ti irtatok nekem, es mar ezzel több motivációm lett, és meg jött a kedvem, tehat akkor elméletileg a pszichológus is jót fog tenni... megegyszer koszonom szepen!!
2022. ápr. 29. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó olvasni, hogy ennyit jelentettek a válaszok. Örülök, hogy jobban érzed magad!

Hajrá és sok sikert a jövőben.

2022. ápr. 29. 22:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, de lépned kell, ha szeretnél tőle valamit.:)
2022. ápr. 29. 23:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

keress valami olyat, amiben tudod, hogy a fiú ügyes és abban kérj tőle segitséget - ez talán nem annyira átlátszó

példa: hobbija a burkolás, kérdd meg, hogy jöjjön ki, nézze meg mennyi-hány négyzetméter..

2022. ápr. 30. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Tiniként elmentem egy buliba, ahol ott volt a srác, akit csak látásból ismertem, de nagyon tetszett. Nem mertem hozzászólni, ő sem igazán közeledett. Aztán hazamentünk és másnap csak az járt a fejemben, hogy lehet ez volt az egyetlen esélyem és hogy léphettem volna valamit. Aztán a barátnőm rábeszélt a tipikus "mit veszíthetsz" szöveggel, hogy írjak rá messengeren.

Ennek 7 éve. Tavaly megkérte a kezem és lett egy közös kutyánk.

Inkább a kezdeti izgalom (neadjisten visszautasítás), mint hogy kihagyjam a Nagy Ő-t. 😉

2022. ápr. 30. 21:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Visszont igazából én igazából, tényleg elképzelhetetlenül félős vagyok, tehát egyszerűen nem tudom megtenni.
2022. ápr. 30. 21:41
 10/10 A kérdező kommentje:
8. Jaj nekem az unokatesom ilyen mint a barátnőd, és nagyon örülök hogy megprobáltad, legalabb neked sikerült, Gratulálok😊❤
2022. ápr. 30. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!