Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ez nem normális dolog, ha fiú...

Ez nem normális dolog, ha fiú létemre ezt csinálom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
20 és fél éves szűz fiú vagyok. Két okból: nem vagyok kibékülve magammal és kevés az esélyem arra, hogy lányok társaságában legyek. A nemi vágyaim annyira erősek, hogy egyszerű maszturbálással nem tudom azokat kielégíteni. Mostanában a párnámat kefélem legalább 30 percen keresztül naponta 2-4 alkalommal.
2010. jún. 9. 23:18
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
86%
Reggel érdekesen nézhetsz ki a fejedre száradt párnával :D
2010. jún. 9. 23:21
 2/32 anonim ***** válasza:
68%
Akkor ku*vázz.Nem válogatnak,a meló az meló. És jobb mint a párna.
2010. jún. 9. 23:21
 3/32 anonim ***** válasza:
85%
de még párnával..... :D
2010. jún. 9. 23:22
 4/32 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Én 19 L vagyok...és nekem akadt volna jelentkező, de én egyiket sem tartottam érdemesnek:S

És ugyan ez a "problémám"...mármint...én nem a párnával csinálom...:D

Hanem nekem is egyre intenzívebb az igényem...:S

Sokszor fantáziálok arról, hogy egy vadidegen 30 évessel vadul csinálom:D Persze...a valóságban ezt sose tenném meg...de ahh néha olyan "kanos" vagyok, mint egy férfi állat:D

Én a kurv@kat nem ajánlom...várd ki az igazit, majd eljön mindennek az ideje;)

De egy tanács!

Légy magabiztos, mert a nők/lányok nem szeretik az önbizalom hiányosokat..., de szerintem ez érthető is...hiszen hogyan nézzen föl egy nő, egy önbizalom hiányos férfira...?:S Én nem tudok rájuk felnézni...azért igen is rendelkezzen egészséges önbizalommal, öntudattal...;)

19L

2010. jún. 9. 23:28
 5/32 anonim válasza:
és még azt kérdezed hogy normális e??? xD ez kemény...xD
2010. jún. 9. 23:29
 6/32 anonim válasza:
84%
Dehogy normalis!!Parnaval????Beteg allat.Takaroval csinald!
2010. jún. 9. 23:41
 7/32 anonim ***** válasza:
63%
Most nem azért, de neked véletlenül nem kéne egy guminő?
2010. jún. 9. 23:45
 8/32 anonim ***** válasza:
92%
Férfi vagy, tehát normális:) Fiatal vagy, menj csajozni:) És ne legyél önbizalomhiányos!!! Nem szeretjük mi csajok a kis visszahúzódó pasikat:)
2010. jún. 9. 23:46
 9/32 A kérdező kommentje:
Nincs önbizalomhiányom és nem vagyok visszahúzódó sem. Egyszerűen mindig olyan társaságba kerülök, ahol kevés csaj van tehát az a társaság egyenlő egy kolbász fesztivállal.
2010. jún. 10. 00:02
 10/32 anonim ***** válasza:
82%

23:28 vagyok...

"nem vagyok kibékülve magammal" aztán..."Nincs önbizalom hiányom"...hmm...szép kis paradoxon:D

Szerintem akkor sem rendelkezel egészséges önbizalommal...akkor nem írnád, hogy nem vagy kibékülve magaddal...hoppá hoppá...:D

Egyébként ragadj meg minden lehetőséget...akár buszon, vagy utcán is megszólíthatsz lányokat...persze azért óvatosan és ne túl nyomulósan...hanem olyan vagányan, lazán;)

19L

2010. jún. 10. 01:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!