Ez nem normális dolog, ha fiú létemre ezt csinálom? (bővebben lent)
Szia!
Én 19 L vagyok...és nekem akadt volna jelentkező, de én egyiket sem tartottam érdemesnek:S
És ugyan ez a "problémám"...mármint...én nem a párnával csinálom...:D
Hanem nekem is egyre intenzívebb az igényem...:S
Sokszor fantáziálok arról, hogy egy vadidegen 30 évessel vadul csinálom:D Persze...a valóságban ezt sose tenném meg...de ahh néha olyan "kanos" vagyok, mint egy férfi állat:D
Én a kurv@kat nem ajánlom...várd ki az igazit, majd eljön mindennek az ideje;)
De egy tanács!
Légy magabiztos, mert a nők/lányok nem szeretik az önbizalom hiányosokat..., de szerintem ez érthető is...hiszen hogyan nézzen föl egy nő, egy önbizalom hiányos férfira...?:S Én nem tudok rájuk felnézni...azért igen is rendelkezzen egészséges önbizalommal, öntudattal...;)
19L
23:28 vagyok...
"nem vagyok kibékülve magammal" aztán..."Nincs önbizalom hiányom"...hmm...szép kis paradoxon:D
Szerintem akkor sem rendelkezel egészséges önbizalommal...akkor nem írnád, hogy nem vagy kibékülve magaddal...hoppá hoppá...:D
Egyébként ragadj meg minden lehetőséget...akár buszon, vagy utcán is megszólíthatsz lányokat...persze azért óvatosan és ne túl nyomulósan...hanem olyan vagányan, lazán;)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!